Απορια

19.03.2013
Οσες φορες βαζω το χερακι μου πανω απο το παντελονι του και πιανω την περιοχη εκει αισθανομαι οτι το μοριο του ειναι ανορθωμενο. Πως γινεται αυτο;

Θεια Λουκια μου ισως σου φανει αστεια η απορια μου ομως δεν μπορω να ρωτησω κανεναν αλλον ειδικα το αγορι μου γιατι πιστευω οτι θα με κοροιδευουν. Με το αγορι μου εχουμε φτασει στα προκαταρκτικά. Επειδη ομως πολλες φορες δεν εχουμε καποιο κλειστο χωρο για να παμε συναντιομαστε σε καποιο παρκο και καθομαστε εκει. Λογω του οτι δεν γινεται να κανουμε δημοσια στοματικο, δεν γινεται τιποτα παραπανω εκει. Απλα με τριβει και τον τριβω λιγο για να αναψουμε. Η απορια μου λοιπον ειναι η εξης: οσες φορες βαζω το χερακι μου πανω απο το παντελονι του και πιανω την περιοχη εκει αισθανομαι οτι το μοριο του ειναι ανορθωμενο προς τα πανω αντι να εχει την κλιση προς τα κατω. Δηλαδη να ειναι στα φυσιολογικα. Πως γινεται αυτο; Σε ολους τους αντρες ετσι ειναι το οργανο τους; Δηλαδη το βαζουν μεσα στο εσωρουχο τους προς τα πανω; Η απλα εχει αναψει και ειναι ετσι; Αυτο μου φαινεται παραξενο να συμβαινει γιατι μονο φιλια προηγουνται. Θα ημουν πολυ χαρουμενη αν μου λυσετε εσεις την απορια αυτην γιατι ντρεπομαι να ρωτησω το αγορι μου ή γενικα καποιον αλλον, μην γινω ρεζιλι. Ευχαριστω πολυ και θα περιμενω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάρθα μου, δεν σου κρύβω ότι με διασκέδασε πολύ η απορία σου και καλά κάνεις που την καταθέτεις, αφού μόνο ρωτώντας πας στην Πόλη.

Λοιπόν, το φαινόμενο του ανορθωμένου πέους που παρατήρησες ονομάζεται στύση, είναι απόλυτα φυσιολογικό και είναι αποτέλεσμα της ερωτικής διέγερσης που νιώθει το αγόρι σου όταν αγκαλιάζεστε και φιλιέστε.

Στα αγόρια και στους νέους άντρες η στύση συμβαίνει πολύ εύκολα με τη στενή σωματική επαφή, ακόμη και χωρίς άγγιγμα των γεννητικών οργάνων (πόσο μάλλον που εσείς τρίβεστε κιόλας), αλλά ακόμα και με σκέτα οπτικά ερεθίσματα, χωρίς καμιά επαφή. Μεγαλώνοντας, δηλαδή πολλές δεκαετίες αργότερα, η στύση δεν παρουσιάζεται τόσο εύκολα, αλλά και πάλι συμβαίνει όταν υπάρχει έντονη επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Βλέπεις χωρίς στύση δεν μπορεί να γίνει εκσπερμάτωση και χωρίς εκσπερμάτωση δεν μπορεί να υπάρξει εγκυμοσύνη, η οποία είναι και ο απώτερος στόχος του σεξ για τη Φύση. Δηλαδή, η στύση είναι απαραίτητη στο σεξ, ακόμη και στο στοματικό.

Αν τώρα θέλεις να μάθεις περισσότερα γι' αυτή και τον μηχανισμό της μπορείς να διαβάσεις το άρθρο του WomenOnly, "Τα μυστήρια της ανδρικής ανατομίας" το οποίο θα σε διαφωτίσει πλήρως για το όλο θέμα.

Ακόμη, καθώς σε βλέπω πολύ σύντομα να προχωράς ορεξάτη και στο παρασύνθημα σου συστήνω να διαβάσεις επίσης τα άρθρα "Τα μυστήρια της γυναικείας ανατομίας" και "Μάθε πότε μπορεί να μείνεις έγκυος", τα οποία είναι σίγουρο ότι θα σε ωφελήσουν και θα σου φανούν πολύ χρήσιμα τόσο στο άμεσο, όσο και στο απώτερο μέλλον.