Τελειώνει γρήγορα...

20.03.2013
Από τη στιγμή που διεισδύει κρατάει - δεν κρατάει 2-3 λεπτά. Εχει τύχει να το κάνουμε πολλές φορές συνεχόμενα, αλλά και τότε η διάρκεια μένει η ίδια.

Θεία Λουκία καλησπέρα και πολλά συγχαρητήρια για τις πολύτιμες συμβουλές που μας προσφέρεις μέσα από τη στήλη σου! Θα ήθελα να μου πεις κι εσύ τη γνώμη σου πάνω σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Υποψιάζομαι πως ο φίλος μου αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Από τη στιγμή που διεισδύει κρατάει - δεν κρατάει 2-3 λεπτά. Να σημειώσω πως πρώτα γίνεται μια πρώτη εκσπερμάτωση είτε με "χειρομαλάξεις" είτε με στοματικό (εκεί τελειώνει σε λιγότερο από λεπτό). Έτσι έχει η κατάσταση απ' όταν γνωριστήκαμε, 1 χρόνο πριν. Επίσης να σημειώσω ότι έχει τύχει να το κάνουμε πολλές φορές συνεχόμενα, αλλά και τότε η διάρκεια μένει η ίδια. Εδώ και περίπου 2 μήνες χρησιμοποιεί προφυλακτικά με επιβραδυντικό, όμως η κατάσταση εξακολουθεί να επιμένει. Εγώ δεν τον πιέζω καθόλου, ούτε με υπονοούμενα, ούτε ευθέως. Τον βλέπω, ωστόσο, ότι απογοητεύεται όλο και περισσότερο, και τις τελευταίες μέρες αποφεύγει το σεξ και προτιμά τα προκαταρκτικά. Εγώ τον αγαπάω και δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι... Μπορείς να μου πεις κάποιες συμβουλές πρωτίστως προκειμένου να αναπτερωθεί το ηθικό του και δευτερευόντως για να κρατάει περισσότερο, χωρίς όμως να θίξω το θέμα; Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαίρη μου, δεν μπορώ να σου πω τίποτα περισσότερο απ' ό,τι μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο του WomenOnly, "Πρόωρη εκσπερμάτωση και πώς να βοηθήσεις", το οποίο εξηγεί με λεπτομέρεια πού βρίσκεται το πρόβλημα αλλά και τι ακριβώς μπορείς να κάνεις για να τον βοηθήσεις να το ξεπεράσει, καθώς στην ουσία είναι δικό του θέμα κι αν θέλει πραγματικά να κάνει κάτι γι' αυτό σίγουρα μπορεί να το πετύχει.
Σου εύχομαι καλή ανάγνωση, υπομονή και καλή τύχη (γιατί θα τη χρειαστείς).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ