Να το πιέσω το θέμα;

21.03.2013
Μου έδωσε το τηλέφωνό του και επέμεινε με ζήλο να τον πάρω. Του έστειλα λοιπόν να βρεθούμε, και όσο απάντησε σε σένα τόσο απάντησε και σε μένα...

Θεία Λουκία, έχω φρικάρει. Και εξηγώ.. Εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο δεν συνευρέθην ερωτικά (!!)..Λίγο η πολύ δουλειά, κακές επιλογές, τέλος πάντων. Αλλά κάπου έφτασε ο κόμπος στο χτένι και λέω άσε τις προοπτικές για σχέση στην άκρη και κοίτα να συνευρεθείς όπως όπως. Την Παρασκευή σκάει σαν μάννα εξ ουρανού απίστευτη ερωτική περίπτυξη με ωραίο τύπο σε μπαρ. Μου ζητάει να το συνεχίσουμε, αλλά ήμουν στις μέρες μου. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και επέμεινε με ζήλο να τον πάρω. Του λέω θα σε πάρω την Τρίτη. Του έστειλα λοιπόν την Τρίτη να βρεθούμε, και εδώ και μια μέρα όσο απάντησε σε σένα τόσο απάντησε και σε μένα (καθόλου). Τι να κάνω τώρα μπας και πάει το θέμα προς συνεύρεση; Να μην επικοινωνήσω ξανά ή να τα παίξω όλα για όλα και να του ξαναστείλω; Κρίμα να φτάσω στην πηγή και να μην πιω νερό. Και τέλος πάντων τι μου έδωσε το τηλ του αν είναι να μην θέλει ούτε σκέτο σεξ; Πώς ερμηνεύεις αυτή τη συμπεριφορά;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου η συμπεριφορά των αντρών δεν επιδέχεται πάντα κάποιας λογικής ερμηνείας. Πιθανόν να νόμιζε ότι προσπαθείς να τον "καψουρέψεις" με την μετάθεση της συνεύρεσης σας σε άλλη μέρα και να ξενέρωσε. Πιθανόν να ήταν μεθυσμένος την Παρασκευή και μετά να άλλαξε γνώμη. Πιθανόν να μην κατάλαβε από το μήνυμα ότι πρόκειται για σένα ή να έχει άλλη και να μην μπορούσε να βρει χρόνο την Τρίτη... Τρέχα-γύρευε δηλαδή. Άβυσσος η ψυχή του ανδρός!

Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να το πάρεις κατάκαρδα, ούτε να σπας το κεφάλι σου γιατί δεν απάντησε. Στείλε του άλλη μια φορά ένα μήνυμα όπου θα του κάνεις ξεκάθαρο ποια είσαι και τι θέλεις κι αν δεν σου απαντήσει και πάλι, τότε θα πρέπει να βάλεις πλώρη για άλλες περιπέτειες.

Και για να μην νομίζει ότι θέλεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις στο μυαλό σου, μπορείς να το θέσεις με λίγο χιούμορ, όπως "Ζεις; Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση από την Παρασκευή το βράδυ...".

Ε, αν δεν αντιδράσει και σ' αυτό μπορείς να συμπεράνεις ότι η περασμένη Παρασκευή δεν ήταν τελικά η τυχερή σου μέρα κι αν είναι έτσι, απλά προσπάθησε ξανά (με άλλον εννοείται)!