Περιοδος και ερωτας

04.05.2013
Μου ζηταει να κανουμε ερωτα ενω θα ειμαι αδιαθετη. Να δεκτω, ειναι επικινδυνο η οχι;

Θεια Λουκια I NEED YOU ειμαι 19 ετων εχω σχεση εδω και πεντε χρονια με ενα παιδι και με καλεσε να μεινω σπιτι του για τις γιορτες του Πασχα και εννοειτε δεχτηκα. Εχουμε ερωτικες επαφες σχεδον 5 φορες την εβδομαδα. Εχει ενα μιση μηνα που μου ζηταει να κανουμε ερωτα ενω θα ειμαι αδιαθετη και ηρθε η μερα που αδιαθετησα, απο ωρα σε ωρα ερχεται και σιγουρα θα μου το ζητησει... Ποναω απιστευτα και ολη η φαση με αηδιαζει αρκετα. Τι να κανω; Να δεκτω, ειναι επικινδυνο η οχι; Εχω ακουσει οτι μπαινει μεσα ξανα το αιμα και υπαρχει πιθανοτητα μολυνσης. Ειναι αληθεια; Επισης να πω οτι εχω μεγαλη ροη αιματος και ποναω και τις 5 ημερες που ειμαι αδιαθετη...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γεωργία μου, εφόσον τηρείτε του κανόνες υγιεινής, δηλαδή εξωτερικό πλύσιμο των γεννητικών οργάνων με νερό και σαπούνι πριν και μετά την επαφή και είσαστε και οι δύο υγιείς, δεν υπάρχει κίνδυνος από τη σεξουαλική επαφή στη διάρκεια της περιόδου.

Αυτά που έχεις ακούσει είναι προκαταλήψεις άλλων εποχών και δεν ισχύουν. Το αίμα της περιόδου δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω στη μήτρα. Αυτό που θα συμβεί σίγουρα όμως είναι να τρέξει έξω με κίνδυνο να λεκιάσει τα σεντόνια, γι' αυτό αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, θα πρέπει να βάλεις από κάτω σου μια μεγάλη απορροφητική πετσέτα μπάνιου (ιδανικά με σκούρο χρώμα).

Πέρα απ' αυτό, βρίσκω τουλάχιστον αστείο το να αηδιάζεις από το αίμα της περιόδου σου, αφού είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και υγιές. Όσο για τον πόνο που νιώθεις, μάλλον θα ανακουφιστείς με το σεξ, αφού η ερωτική διέγερση προκαλεί την έκκριση ενδορφινών οι οποίες λειτουργούν σαν φυσικό αναλγητικό.

Εφόσον λοιπόν έχεις διάθεση για σεξ, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην δεχτείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ