Υπαρχει περιπτωση ομοφυλοφιλιας;

06.05.2013
Eνω οταν πλησιαζομαστε υπαρχει το απολυτο παθος και η απολυτη χημεια με το που μπει μεσα μου η θα τελειωσει σε δευτερολεπτα η θα χαθει η στυση του...

Καλησπερα Θεια λουκια ειναι η πρωτη φορα που σου στελνω και θα ηθελα πολυ να με βοηθησεις! Yπαρχει ενας αντρας με τον οποιο διατηρω καποια σχεση ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, περιπου δυο χρονια, στο οποιο ομως η σχεση μας δεν ειναι ακριβως σταθερη αλλα υπαρχει αμοιβαια εκτιμηση σεβασμος και τρομερη χημεια... Eιναι ανω των 30 (εχουμε καποια διαφορα ηλικιας) εγω ειμαι γυρω στα 23 και στο ερωτικο κομματι απο την πρωτη στιγμη υπηρχαν θεματα μεταξυ μας... Eνω οταν πλησιαζομαστε υπαρχει το απολυτο παθος και η απολυτη χημεια με το που μπει μεσα μου η θα τελειωσει σε δευτερολεπτα η θα χαθει η στυση του... Eπειδη μου αρεσε πολυ, το χειριστηκα πολυ διακριτικα. Παντα του ελεγα δεν πειραζει και το παλευαμε μαζι. Ετσι ειχαμε βρει παρα πολλους αλλους τροπους ικανοποιησης χωρις να τον κανω να νιωθει ασχημα γτ αυτος ισχυριζοταν οτι ειναι αγχος... Αλλα αφου υπαρχει τελεια οικειοτητα μεταξυ μας πως μπορω να πιστεψω οτι 2 ολοκληρα χρονια ειναι αγχος; Πως θα μπορουσα να ανακαλυψω αν ειναι ομοφυλοφιλος; Η φωνη του ειναι λιγο λεπτη (γτ οσοι την ακουσαν το σχολιασαν δυσμενως) αλλα σε θεμα προτιμησεων ποτε δεν μου εδειξε κατι διαφορετικο. Απο οτι εχω κτλβ το εχει και με αλλες γυναικες αυτο το θεμα και μαλλον ειμαι η μονη που το εχω αντιμετωπισει τοσο στωικα γτ με ενδιαφερει πραγματικα. Επισης να προσθεσω οτι οταν το κανω με το χερι διαρκει και μαλιστα δεν υπαρχει θεμα. Τι να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πέπυ μου, ο καλός σου δεν είναι ομοφυλόφιλος. Ο καλός σου πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση, την πιο συνηθισμένη σεξουαλική δυσλειτουργία στους άντρες, ιδιαίτερα εκείνους που πρωτοξεκινάνε την ερωτική τους ζωή.

Το άγχος μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο, αλλά το πρόβλημα οφείλεται κυρίως στο ότι δεν έχει μάθει να ελέγχει τη στύση του και τη στιγμή της εκσπερμάτωσης του στο σεξ με διείσδυση. Έτσι έχει δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος, όπου όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, εκείνος αγχώνεται για τις επιδόσεις του -και δικαίως- με αποτέλεσμα είτε να χάνει τη στύση του, είτε να τελειώνει αμέσως.

Το όλο θέμα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο μαζί του και με το κατά πόσο εκείνος είναι διατεθειμένος να αναγνωρίσει τη σοβαρότητα του προβλήματος του και να μπει στον κόπο να κάνει κάτι γι' αυτό. Βλέπεις, η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι μια κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη μέθοδο, την οποία εισήγαγαν πρώτοι οι περίφημοι σεξολόγοι Μάστερ και Τζόνσον και ίσως και με κάποια άλλα κολπάκια που μπορείς να μάθεις από το άρθρο του WomenOnly, "Πρόωρη εκσπερμάτωση και πώς να βοηθήσεις".

Βέβαια, το πρώτο και κρίσιμο βήμα είναι να δείτε μαζί και οι δύο κατά πρόσωπο το πρόβλημα και να δεσμευτείτε ότι θα το αντιμετωπίσετε ενεργητικά και όχι με υπεκφυγές του τύπου "δεν πειράζει χρυσέ μου, θα με ικανοποιήσεις με στοματικό". Αφορμή γι' αυτή τη συζήτηση –γιατί σίγουρα πρέπει να του κάνεις συγκεκριμένη συζήτηση- μπορεί να γίνει το άρθρο που σου προτείνω παραπάνω, το οποίο μπορείς να τυπώσεις για να το διαβάσετε παρέα.

Εννοείται ότι θα πρέπει να του θέσεις το θέμα με τρυφερότητα, αλλά όχι και τόσο διακριτικά που να τον κάνεις να πιστέψει ότι θα ξεφύγει από τη στενωπό για ακόμη μια φορά στη ζωή του χωρίς να προσπαθήσει. Γιατί βλέπεις, το γεγονός ότι εκείνος έχει φτάσει σ' αυτή την ηλικία και δεν έχει ήδη κάνει κάτι για να βοηθήσει τον εαυτό του, παρότι υπάρχει άφθονη γύρω μας η σχετική πληροφόρηση είναι κι ένα δείγμα συναισθηματικής ανωριμότητας από την πλευρά του, κάτι για το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχουν εγγυημένες μέθοδοι αντιμετώπισης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ