Αυτοικανοποιείται (την ώρα του σεξ)

15.09.2013
Και τις 2 φορές που ήρθαμε σε επαφή, κατά τη διάρκεια της πράξης άρχισε να αυνανίζεται και εγώ αισθάνθηκα άσχημα...

Θεία Λουκία καλησπέρα. Είμαι 20 χρονών και πρόσφατα έκανα σχέση με έναν άντρα 28 χρονών. Και τις 2 φορές που ήρθαμε σε επαφή, κατά τη διάρκεια της πράξης άρχισε να αυνανίζεται και εγώ αισθάνθηκα άσχημα (ότι με μειώνει σαν γυναίκα και τέτοια)... Το συζήτησα μαζί του και μου είπε ότι δεν είναι ότι με μειώνει αλλά ότι είναι κάτι που του αρέσει να κάνει αλλά εγώ εξακολουθώ να αισθάνομαι περίεργα. Μήπως το βλέπω εγώ λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σοφάκι μου, νομίζω ότι κακώς το παίρνεις τόσο προσωπικά. Εντάξει, προφανώς ο δικός σου έχει συνηθίσει στην αυτοϊκανοποίηση και δυσκολεύεται να την απαρνηθεί, αλλά αυτό έχει να κάνει μαζί του κι όχι μαζί σου. Δηλαδή, το ίδιο θα έκανε με οποιαδήποτε. Όσο γενικότερα, παίρνει απόλαυση από το κολπικό σεξ και ολοκληρώνει κανονικά έτσι –τουλάχιστον τις περισσότερες φορές- δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αντί λοιπόν να το παρεξηγείς, θα σου πρότεινα να δεις τη συμπεριφορά του ως πηγή έμπνευσης και να δοκιμάσεις να τον μιμηθείς. Άλλωστε, ο αμοιβαίος αυνανισμός είναι ένα μέρος των ερωτικών παιχνιδιών και μπορεί να εκπλαγείς από την ικανοποίηση του να σε παρακολουθεί την ώρα που το κάνεις. Επίσης, μπορείς να παρατηρήσεις πώς του αρέσει να αυνανίζεται και να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι σ' αυτή τη διαδικασία.

Πρόβλημα πραγματικό θα υπήρχε αν καταλάβαινες πως εκείνος προτιμά την αυτοϊκανοποίηση από το διεισδυτικό σεξ και αποφεύγει να σε ικανοποιήσει μ' αυτόν τον τρόπο. Όμως, από αυτά που μου λες δεν αντιλαμβάνομαι να ισχύει κάτι τέτοιο. Άρα, απλά χαλάρωσε και δοκίμασε ν' ανοίξεις τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες σε νέες κατευθύνσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ