Τα ιδια και τα ιδια στο σεξ

13.11.2013
Εχω αρχισει να βαριεμαι το σεξ με τον συντροφο μου. Εχει καταντισει ρουτινα.

Αγαπητη θεια Λουκια με λενε Ζωη εδω και καιρο εχω αρχισει να βαριεμαι το σεξ με τον συντροφο μου. Κανουμε συνεχως τα ιδια πραγματα. Εχει καταντισει ρουτινα. Δωσε μου μερικες συμβουλες για το πως να ξανα ξυπνησω το ενδιαφερον και να ξανα δωσω ζωη στην ερωτικη μου ζωη. Θα περιμενω με αγωνια απαντηση σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ζωή μου, τι συμβουλές να σου δώσω, όταν δεν μου λες τι ακριβώς κάνετε; Άλλωστε, υπάρχει μια τεράστια γκάμα σεξουαλικών τεχνικών και παιχνιδιών, την οποία φυσικά δεν είμαι σε θέση να καλύψω σε μια απάντηση.

Γι' αυτό σου συστήνω να κάνεις κλικ στη διπλανή στήλη του Sex, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς και θα σου προσφέρει άπειρες ιδέες με λεπτομερείς οδηγίες για κάθε μία.

Από εκεί και πέρα, έγκειται σε σένα να τις εφαρμόσεις παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες στο κρεβάτι, ώστε να δοκιμάζετε κάθε τόσο κι από κάτι καινούργιο.

Μόνο προσοχή: μην επιχειρήσεις να αλλάξεις ριζικά τη ρουτίνα σας από τη μια μέρα στην άλλη γιατί θα καταλήξεις να τον τρομάξεις και να τον προβληματίσεις αντί να τον εξιτάρεις.