Εκτοξευση υγρων = οργασμος;

15.11.2013
Σε αρκετες ταινιες πορνο που βλεπω με το αγορι μου υπαρχουν γυναικες που φτανουν σε οργασμο και εκτοξευουν στην υγρα σαν νερο. Τι υγρα ειναι αυτα;

Γεια σου θεια Λουκια. Με λενε Μαρια και ειμαι 22 χρονων. Εδω και 2 χρονια εχω την πρωτη μου σχεση. Ολα καλα κι ολα ωραια αλλα εχω μια απορια περι γυναικειου οργασμου... Εχω δει αρκετες ταινιες πορνο στο ιντερνετ μαζι με το αγορι μου και συχνα βλεπουμε γυναικες που φτανουν σε οργασμο να εκτοξευουν στην κυριολεξια υγρα σαν νερο. Τι υγρα ειναι αυτα και απο που βγαινουν; Απο τον κολπο ή την ουρηθρα; Μοιαζουν σαν "τσισα" αλλα τι ειναι; Εγω τις περισσοτερες φορες εχω οργασμο αλλα ποτε δεν "χυνω" ετσι. Μηπως ολα αυτα ειναι ψεμματα επειδη ειναι τσοντες ή οντως ισχυει; Συγγνωμη αν σε κουρασα αλλα πραγματικα θελω να μαθω την αληθεια γιατι ντρεπομαι να ρωτησω και τις φιλες και μου και την γυναικολογο μου. Και το αγορι μου εννοειται οτι δεν ξερει. Σε ευχαριστω εκ των προτερων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, ο γυναικείος οργασμός είναι ένα φαινόμενο ανεξάρτητο από την γυναικεία "εκσπερμάτωση", όπως λέγεται η κατάσταση που περιγράφεις, η οποία όντως υπάρχει αλλά δεν εκδηλώνεται σε όλες τις γυναίκες. Δηλαδή είναι κάτι που μπορεί να συμβαίνει σε κάποιες και σε άλλες μπορεί να μην συμβεί και ποτέ, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τελειώνουν "αρκετά". Για να στο πω κάπως χονδροειδώς, πώς κάποιοι ρεύονται όταν χορτάσουν μετά το φαγητό; Ε, δεν ρεύονται όλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν χορτάσει ή δεν έχουν ευχαριστηθεί γεύση.

Τώρα, ως προς τα υγρά που βλέπεις στις τσόντες, φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο αυθεντικά είναι, αλλά αν υποθέσουμε ότι είναι αυθεντικά, όντως μοιάζουν σε αφθονία με τα ούρα (είναι πολλά και εκτοξεύονται με δύναμη), αλλά από πλευράς σύστασης έχουν μεγαλύτερη σχέση με τα σπερματικά υγρά των ανδρών (χωρίς τα σπερματοζωάρια βέβαια) είναι άχρωμα και άοσμα και εκκρίνονται από τους αδένες του Skene (δύο μικροσκοπικές τρυπίτσες δεξιά κι αριστερά από την ουρήθρα σου, αν κοιτάξεις πολύ προσεκτικά με έναν καθρέφτη).

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να μάθεις διαβάζοντας το άρθρο του WomenOnly "Τα μυστήρια της γυναικείας εκσπερμάτωσης".

Όμως, αυτό που αξίζει να κρατήσεις είναι ότι πρόκειται για κάτι αρκετά σπάνιο, το οποίο εντυπωσιάζει γενικότερα τους άντρες και γι' αυτό το κάνουν σκοινί-κορδόνι και το δείχνουν στις τσόντες σαν να είναι ο μέσος όρος. Μην μασάς... Είναι κάτι ανάλογο με τις γυναίκες με τεράστια στήθη και δίχως ίχνος κυτταρίτιδας (απλά δεν υπάρχει). Απόλαυσε το σεξ όπως το νιώθεις και άσε τα υπόλοιπα στον... σκηνοθέτη.