Δεν ξέρω τι να κάνω!

23.11.2013
Tη στιγμή που προσπαθούσε να βάλει το προφυλακτικό για να διεισδύσει έχανε τη στύση του.

Θεια λουκία καλησπέρα! Αποφάσισα να σου στείλω αυτό το μήνυμα με την ελπίδα ότι θα μου δώσεις μια ασφαλή γνώμη και συμβουλή έχοντας βέβαια παρακολουθήσει τις εύστοχες συμβουλές προς τους αναγνώστες σου! Λοιπόν το προβλημά μου εμενα ειναι περιεργο... Ειμαι με κάποιον εδω και 20 μέρες περίπου μόλις πρίν 2 μέρες αποφασίσαμε να κάνουμε έρωτα για πρώτη φορά, εγω 25 εκεινος 31. Εκεί αποκαλύφθηκε το πρόβλημα που βέβαια και ο ιδιος μου το επιβεβαιωσε. Το πρόβλημα ήταν ότι τη στιγμή που προσπαθούσε να βάλει το προφυλακτικό για να διεισδύσει έχανε τη στύση του. Προσπαθήσαμε πολλές φορές τον βοήθησα και εγώ μετα απο πάρα πολλά προκαταρκτικά καταφερε να το τοποθετησει με μεγάλη δυσκολία και η διείσδυση κρατησε ελαχιστα λεπτα. Δεν ξερω τι να κάνω. Και το θέμα είναι οτι χωρις το προφυλακτικο η στυση του ειναι μια χαρα, με το προφυλακτικο δημιουργειται ολο αυτο τ προβλημα. Τον αγαπάω αλλα δεν ξέρω πώς να τον βοηθήσω δεν θέλω να τον χασω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βάσω μου, δεν καταλαβαίνω γιατί να τον χάσεις. Προφανώς ο άντρας αυτός αντιμετωπίζει γενικότερα πρόβλημα με το προφυλακτικό, το έχει βιώσει πολλές φορές και δεν έχει να κάνει μαζί σου, ώστε να πεις ότι θα σε κατηγορήσει για κάτι.

Γενικότερα, το θέμα της απώλειας της στύσης με τη χρήση του προφυλακτικού είναι αρκετά διαδεδομένο και δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει τόσο πολύ. Αντίθετα, δες το καθαρά πρακτικά, καθώς υπάρχουν δύο λύσεις: ή θα πρέπει εκείνος να συνηθίσει το προφυλακτικό (κάτι μάλλον απίθανο), ή θα πρέπει να βρείτε άλλον τρόπο αξιόπιστης αντισύλληψης, όπως π.χ. το αντισυλληπτικό χάπι, εφόσον κάνετε και οι δύο εξετάσεις για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Συζήτησε το λοιπόν ανοιχτά μαζί του ώστε να βρείτε μια κοινώς αποδεκτή λύση. Αν δεν βρείτε κοινώς αποδεκτή λύση, τότε έχετε θέματα συνεννόησης που σημαίνει ότι σύντομα θα σκαλώσετε κι αλλού ως ζευγάρι, άρα δεν πρέπει να χολοσκάς.

Γι' αυτό νομίζω ότι βιάζεσαι λίγο όταν λες πως τον αγαπάς. Είκοσι μέρες σχέσης μπορεί να αρκούν για να δηλώσεις ερωτοχτυπημένη με κάποιον, αλλά από τον έρωτα μέχρι την αγάπη υπάρχει μεγάλη απόσταση και για να την καλύψεις πρέπει να περπατάς αναγκαστικά αργά, καθώς όποιος τρέχει και βιάζεται ως γνωστόν... σκοντάφτει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ