Μεγάλο μέγεθος

24.11.2013
Eχει πολύ μεγάλο όργανο, πραγματικά μεγάλο όμως, με αποτέλεσμα να πονάω όταν κάνουμε έρωτα.

Δεν ξέρω τι να κάνω, ο σύντροφος μου έχει πολύ μεγάλο όργανο, πραγματικά μεγάλο όμως, με αποτέλεσμα να πονάω όταν κάνουμε έρωτα. Το δεύτερο σκέλος του προβλήματος είναι ότι καμαρώνει γι' αυτό πάρα πολύ και δεν θέλω να τον πληγώσω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νατάσα μου, τολμώ να υποθέσω ότι η σχέση σας είναι αρκετά φρέσκια και ότι ο προηγούμενος σύντροφος σου δεν ήταν και... σημαιοφόρος από πλευράς εξοπλισμού.

Βλέπεις, ο γυναικείος κόλπος είναι αρκετά ελαστικός και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα μεγέθη, αν του δώσεις τον απαραίτητο χρόνο και καθώς φαίνεται αυτός ο χρόνος δεν έχει περάσει για σένα. Αν το σκεφτείς, εδώ γεννάει ολόκληρα παιδιά και επανέρχεται, σ' ένα πέος θα κολλήσει;

Μέχρι να το συνηθίσεις βέβαια, είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνετε λίγο περισσότερη ώρα στα προκαταρκτικά, ώστε να είσαι αρκετά χαλαρή και υγρή πριν τη διείσδυση. Ενώ εξίσου πολύτιμη μπορεί να σου φανεί και η βοήθεια ενός ειδικού λιπαντικού που μπορείς να προμηθευτείς εύκολα απ' όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών.

Κατά τα άλλα, δικαίως καμαρώνει ο καλός σου και είναι κρίμα να τον πικράνεις. Πες του απλά ότι τα μεγάλα εργαλεία χρειάζονται και μαστοριά στον χειρισμό τους για να αποδώσουν τα μέγιστα ώστε να μην χτυπήσει κανένας. Με άλλα λόγια πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και πιο υπομονετικός μαζί σου, για να μπορέσετε να μοιραστείτε τη χαρά της προίκας του.