Ποτε πρεπει να βαλω το προφυλακτικο;

28.11.2013
Δεν ξερω ποτε πρεπει να βαλω το προφυλακτικο. Πρωτα πρεπει να σπασει ο παρθενικος υμενας και να το βαλω μετα οταν θα αρχισει κανονικα η πραξη;

Γεια σου θεια Λουκια.Εχω μια απορια και θελω να μου την λυσεις αν μπορεις... Αποφασισαμε με την κοπελα μου, αφου ειμαστε αρκετο καιρο μαζί να προχωρησουμε. Εχω αγχος γιατι θα ειναι πρωτη μου φορα αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα. Το προβλημα μου ειναι τωρα οτι δεν ξερω ποτε πρεπει να βαλω το προφυλακτικο. Πρωτα πρεπει να σπασει ο παρθενικος υμενας και να το βαλω μετα οταν θα αρχισει κανονικα η πραξη ή πρεπει να το βαλω απο την αρχη; Απαντησε μου αν μπορεις... Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιάννη μου, καθώς είσαι άπειρος και θα έχεις κι εσύ αρκετό άγχος στη φάση του αμοιβαίου ξεπαρθενιάσματος, καλύτερα να βάλεις από την αρχή το προφυλακτικό, ώστε να σου μείνει ένα άγχος λιγότερο. Για να εξηγούμαστε, "από την αρχή" σημαίνει πριν καν το κεφάλι του πέους σου αγγίξει το αιδοίο της.

Βλέπεις, αφού δεν γίνεται να γνωρίζεις εκ των προτέρων πώς θα αντιδράσει το σώμα σου και πόσο μπορείς να κρατηθείς πριν την εκσπερμάτωση, καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε σχέση με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Μάλιστα, σου συστήνω να κάνεις αρκετές φορές εξάσκηση για τη σωστή τοποθέτηση του προφυλακτικού όταν αυτοϊκανοποιείσαι, ώστε να έχεις ξεπεράσει τουλάχιστον το ένα από τα εμπόδια που μπορεί υποσκάψουν την πλήρη απόλαυση αυτής της μοναδικής εμπειρίας της πρώτης φοράς.