Αυνανιζομαι: μπορω να παθω κακο απο αυτο;

05.12.2013
Μου αρεσει να αυνανιζομαι στρεφοντας το τηλεφωνο του μπανιου προς την κλειτοριδα μου. Μπορω να παθω κακο απο αυτο και τι συνεπειες εχει;

Θεια λουκια καλησπερα! Ειμαι 16 χρονων και μου αρεσει να αυνανιζομαι στρεφοντας το τηλεφωνο του μπανιου προς την κλειτοριδα μου. Θελω να μαθω αν μπορω να παθω κακο απο αυτο και τι συνεπειες εχει. Θα σε παρακαλουσα να μου απαντησεις γιατι εχω αγχωθει και δεν ξερω αν ειναι σωστο ή οχι. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίνα μου, οτιδήποτε γίνεται με φυσικό τρόπο, σε κάνει να νιώθεις καλά και δεν βλάπτει κάποιον άλλον δεν πρέπει να σου προκαλεί καμιά ανησυχία. Αυτό που κάνεις είναι απόλυτα φυσιολογικό κι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους γυναικείου αυνανισμού.

Ο λόγος που ανησυχείς είναι γιατί ίσως έχεις κάποιες ενοχούλες για τη σεξουαλικότητα σου. Ωστόσο, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός λόγος να αγχώνεσαι.

Αντίθετα, υπάρχουν πολλοί λόγοι να συνεχίσεις να αυτοϊκανοποιείσαι με αυτόν ή με άλλους τρόπους, καθώς ο αυνανισμός ανακουφίζει από τη σεξουαλική ένταση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την καρδιοαγγειακή λειτουργία, δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού σου απέναντι στις ασθένειες και βέβαια, λειτουργεί χαλαρωτικά και σε προστατεύει από το στρες.

Αυνανίσου ελεύθερα λοιπόν και ξέχνα τις ενοχές, όπως και οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια μπορεί να έχεις ακούσει για τον αυνανισμό γενικότερα και τον γυναικείο αυνανισμό ειδικότερα. Στο κάτω-κάτω, δεν χρειάζεται να το κάνεις και βούκινο. Είναι ένα από τα "μυστικά" που μπορείς να κρατάς για τον εαυτό σου και πάλι χωρίς ενοχές.