Βοηθειαααααα

13.12.2013
Ακομα εκεινη ποναει οταν γινεται βαθυτερη διεισδυση! Λες να εχει καποιο ανατομικο προβλημα η μπορει να φταει το μηκος του μοριου μου;

Με λενε βασιλη και ειμαι 20 χρονων! Εδω και 2 χρονια εχω ερωτικες επεφες με την 18χρονη κοπελα μου! Υπαρχουν φορες, οχι παντα βεβαια που ακομα εκεινη ποναει οταν γινεται βαθυτερη διεισδυση! Λες να εχει καποιο ανατομικο προβλημα η μπορει να φταει το μηκος του μοριου μου που ειναι 18 εκατοστα; Η μηπως φταιει που ειμαστε και οι 2 πρωταρηδες; Αχχχ... βοηθησε με σε παρακαλω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βασίλη μου, σίγουρα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με το μόριο σου και να μάθεις να το χειρίζεσαι με περισσότερη τέχνη ώστε να μπορέσει αποδώσει το πολλά υποσχόμενο δυναμικό του. Παρατήρησε λοιπόν τι ακριβώς κάνεις όταν εκείνη δεν πονάει και δείχνει να το ευχαριστιέται και τι κάνεις όταν πονάει, ώστε να επαναλαμβάνεις εκείνα που κάνεις όταν το ευχαριστιέται και να αποφεύγεις εκείνα που την κάνουν να πονάει.

Σ' αυτή την παρατήρηση, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου όλες τις λεπτομέρειες για όσα έχουν προηγηθεί και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνετε έρωτα κάθε φορά (π.χ. πολλά/λίγα προκαταρκτικά, άνεση/πίεση χρόνου, αρμονία/διαφωνίες μεταξύ σας κ.λπ.).

Βλέπεις, ένα ικανοποιητικό μέγεθος δεν αρκεί για στείλει μια γυναίκα στα ουράνια, αφού στο σεξ ισχύει το αντίθετο απ' ότι ισχύει στου καλούς τεχνίτες: ο μάστορας κάνει το εργαλείο (κι όχι το εργαλείο τον μάστορα). Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε...