Προβλημα με το προφυλακτικο

15.12.2013
Μετα την επαφη για 2 με 3 μερες δυσκολευομαι να ουρησω και η περιοχη μου ειναι ερεθισμενη! Φταει το οτι δεν ειμαι αρκετα υγρη;

Αγαπημενη θεια λουκια χρειαζομαι την βοηθεια σου! Οταν ερχομαι σε σεξουαλικη επαφη με το αγορι μου και χρησιμοποιουμε προφυλακτικο νιωθω ενα τσουξισμο! Επισης μερικες φορες μετα την επαφη για 2 με 3 μερες δυσκολευομαι να ουρησω και η περιοχη μου ειναι ερεθισμενη! Φταει το οτι δεν ειμαι αρκετα υγρη η υπαρχει περιπτωση να ειμαι αλεργικη στο προφυλακτικο; Ελπιζω να μου απαντησεις! Ευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Και τα δύο θέματα που θίγεις μπορεί να προκαλούν αυτές τις ενοχλήσεις. Φρόντισε λοιπόν να μην βιάζεσαι να προχωρήσεις στη διείσδυση, ώστε να είσαι επαρκώς ερεθισμένη μέχρι τότε και πάλι δεν βλέπεις αποτέλεσμα, δοκίμασε μια μικρή ποσότητα κάποιου ειδικού λιπαντικού με βάση το νερό που θα βρεις σε όλα τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ δίπλα στα προφυλακτικά. Όμως, μην μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις εκείνα που υπόσχονται πιο έντονους ή πιο γρήγορους οργασμούς, γιατί θα κάνουν χειρότερο τον ερεθισμό σου.

Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις προφυλακτικά από σιλικόνη τα οποία κυκλοφορούν τουλάχιστον από μία από τις πιο γνωστές μάρκες προφυλακτικών και που θα βρεις στα ίδια μέρη με το λιπαντικό.
Λογικά, κάτι απ' όλα αυτά, ή και όλα αυτά μαζί θα σε απαλλάξουν από το πρόβλημα. Καλή τύχη!