Του ειπα οτι δεν θελω αλλα ηθελα

18.12.2013
Ηθελε να κανει κατι παραπανω μαζι μου το καλοκαιρι. Ομως εγω δεν ηθελα και του ειπα οτι εχω αγορι (ψεμματα)...

Θεια Λουκια καλησπερα! Σου εχω ξανα στειλει αλλο ενα μηνυμα... Προκειται για ενα παιδι απο τη σχολη (που με εκνευριζε συχνα) που ηθελε να κανει κατι παραπανω μαζι μου το καλοκαιρι. Ομως εγω δεν ηθελα και του ειπα οτι εχω αγορι (ψεμματα). Εκεινος το σεβαστηκε και απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε. Η σχολη ανοιξε πριν 3 εβδομαδες. Την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε πηγαμε μια βολτα εξω και με ρωτησε αν ειμαι ακομη με το παιδι και του ειπα ναι. Εκεινος μου ειπε οτι θελει μια κρυφη σχεση μεταξυ μας κυριως σεξουαλικη και καταλαβα οτι ειναι κατι που το θελω και εγω... Εκεινη τη φορα λοιπον προσπαθησε να γινει κατι παραπανω (σεξουαλικα) αλλα εγω το σταματησα διοτι του ειπα οτι ειχα αγορι (ηταν οι συνθηκες πολυ δυσκολες) και εκεινος μου ειπε οτι: δεν μπορουμε να το ελεγξουμε ολο αυτο και οτι το θελουμε και οι 2. Και εχει απολυτο δικιο. Απο εκεινη την ημερα εκνευριστηκε αρκετα. Δεν μου μιλαει μονο με κοιταει και οταν του εστειλα ενα μηνυμα εκτος σχολης ηταν πολυ αποτομος μαζι μου. Ξερω οτι εγω φταιω γιατι το ξεκιναω και μετα το σταματαω. Ομως πλεον ειμαι σιγουρη για αυτο. Τι μπορω να κανω να ξανα γινει κατι μαζι του; Το μονο που σκεφτηκα ειναι να στειλω μηνυμα οταν θα ειμαστε στη σχολη οτι χωρισα αλλα δεν ξερω και πως. Σε παρακαλω δωσε μου μια συγκεκριμενη απαντηση γιατι κανενας δεν το ξερει και δεν μπορω να το συζητησω με καμια φιλη μου μεσα στη σχολη. Σε ευχαριστω παρα πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ό,τι κι αν κάνεις δεν νομίζω ότι γλιτώνεις τον χαρακτηρισμό της ψυχοπαθούς, αφού το να θέλεις άλλα και να λες άλλα και μετά ν' αλλάζεις γνώμη και πάλι από την αρχή, είναι δείγμα σοβαρής συναισθηματικής αστάθειας και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα πιο ξενερωτικά απ' αυτό.

Επιπλέον -ακόμη κι αν δεν χαρακτηριστείς ψυχοπαθής- αν ψάξεις τρόπο να του πεις ότι δήθεν χώρισες, απλά θα θέσεις τον εαυτό σου κατευθείαν "υπό" απέναντι του (αν και πάλι, αν εκείνος διατηρεί ακόμη κάποια ψήγματα συμπάθειας για το πρόσωπο σου). Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να περιμένεις μήπως και ξαναβρεθείτε κοντά για κάποιο λόγο και αν σε παίρνει, τότε να του πεις ότι τώρα είσαι "ελεύθερη" για εκείνον και ότι το εννοείς πραγματικά, μόνο εφόσον το εννοείς πραγματικά αυτή τη φορά.

Ακόμα καλύτερα βέβαια θα ήταν να ξεχάσεις την όλη ιστορία και να βρεις άλλο στόχο για να παίξεις τα παιχνίδια σου. Αν ωστόσο θέλεις μια ουσιαστική σχέση, έστω και μόνο σεξουαλικής φύσης, καλύτερα να είσαι πιο ειλικρινής -με τον εαυτό σου πρώτα απ' όλα- και να σταματήσεις να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Με τα ψέματα και το κρυφτούλι, δεν γίνεται δουλειά.