Αλλαγες στο σεξ

20.12.2013
Kανουμε στοματικο σεξ και μετα μπορει να περασουν μηνες χωρις να μου το ζητησει. Παλαιοτερα του ειχα αναφερει για πρωκτικο σεξ και ηταν αρνητικος και τωρα τελευταια θελει να δοκιμασουμε.

Αγαπητη θεια Λουκια σας ξαναγραφω το προβλημα μου το οποιο με εχει χαλασει την σεξουαλικη μου ζωη. Ειμαι 40 χρονων και 45 ο αντρας μου. Ειμαστε 18 χρονια παντρεμενοι. Η σεξουαλικη μας ζωη με προβληματιζει επειδη κατα διαστηματα αλλαζει. Δηλαδη κανουμε συχνα σεξ αλλα ο αντρας μου τις περισσοτερες φορες τελειωνει πριν την διεισδυση. Αλλες φορες κανουμε στοματικο σεξ και μετα μπορει να περασουν μηνες χωρις να μου το ζητησει. Παλαιοτερα του ειχα αναφερει για πρωκτικο σεξ και ηταν αρνητικος και τωρα τελευταια θελει να δοκιμασουμε. Τον ρωτησα γιατι τωρα μετα απο 18 χρονια γαμου και δεν πηρα σαφη απαντηση. Τον ρωτησα μηπως το ειδε σε πορνο και αρνειται. Εγω προβληματιζομαι μηπως με απατησε και το και το δοκιμασε με αλλη. Η σκεψη αυτη με αηδιαζει και μαλωνουμε συνεχως. Ειναι συνηθισμενες οι αλλαγες στο σεξ μεσα στον γαμο η με απαταει κατα διαστηματα ο αντρας μου. Ευχαριστω για την απαντηση σας και την περιμενω συντομα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλσα μου, το να θέλει ο άντρας σου διαφορετικά πράγματα στο σεξ κάθε τόσο δεν είναι και τόσο πρόβλημα. Το πρόβλημα υπάρχει από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση σου κι εκεί πρέπει να ρίξεις το βάρος.

Μπορεί όντως να βλέπει πορνό και να φοβάται ότι θα ζηλέψεις γι' αυτό προτιμάει να μην το ομολογήσει. Αλλά πορνό βλέπουν οι περισσότεροι άντρες και δεν σημαίνει κάτι περισσότερο απ' ότι το χρησιμοποιούν ως πηγή έμπνευσης, εφόσον η όρεξη τους για πραγματικό, σαρκικό σεξ παραμένει ζωηρή.

Τώρα, αν ξενοκοιτάει (ή και ξενοπηδάει) κατά καιρούς, δύσκολα θα το μάθεις, αν δεν δώσεις προσοχή και σε άλλα σημάδια, όπως το να δυσκολεύεται να δικαιολογήσει τις απουσίες του, να σου κάνει ξαφνικά δώρα, να απομονώνεται και να κλείνεται στον εαυτό του για μεγάλα διαστήματα, να τον ενοχλούν πράγματα που δεν τον ενοχλούσαν πριν κ.ο.κ., για τα οποία μόνο το ένστικτο σου μπορεί να σε προειδοποιήσει.

Πρακτικά μιλώντας λοιπόν και δεδομένου ότι δεν έχεις άλλες ενδείξεις για απιστία, θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τις ορέξεις του όπως του έρχονται κατά καιρούς (με την προϋπόθεση ότι έχεις κι εσύ την διάθεση για πειραματισμούς) και να δεις πού θα σας βγάλει όλο αυτό, χωρίς να το παίρνεις μανιάτικο, "γιατί του ήρθε τώρα κι όχι τότε".

Βλέπεις, οι άντρες είναι μυστήρια πλάσματα και δύσκολα ομολογούν τις αναστολές ή τους φόβους τους. Οπότε αν παλιότερα ο άντρας σου πίστευε ότι το πρωκτικό σεξ ήταν απαγορευμένο, αλλά τώρα του φαίνεται ενδιαφέρον και θέλει να το δοκιμάσει και ταυτόχρονα εξακολουθεί να σ' ενδιαφέρει κι εσένα, δεν βλέπω γιατί να περιπλέκεις τα πράγματα.

Άλλωστε, αν όντως αποδειχτεί ότι "έχει τον αέρα" της τεχνικής θα πρέπει να σε βάλει σε υποψίες και τότε θα έχεις βάσιμους λόγους για να προβληματίζεσαι για παραστρατήματα. Αν όμως αποδειχτεί ότι είναι εξίσου άπειρος μαζί σου, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν έχει ανάλογες εμπειρίες με άλλες.

Πέρα απ' αυτό, το να ολοκληρώνει πριν τη διείσδυση, είναι σημαντικό αν το κάνει συστηματικά αφήνοντας σε στα κρύα του λουτρού, ή αν φροντίζει να σε ικανοποιεί στη συνέχεια με άλλους τρόπους. Γιατί, όπως είπαμε και στην αρχή, το να μην ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση σου είναι το σημαντικότερο, καθώς κάτι τέτοιο σημαίνει ότι στην ουσία δεν ενδιαφέρεται για σένα, είτε με αφορμή το πορνό, είτε με αφορμή την απιστία.

Χειρίσου λοιπόν ψύχραιμα την κατάσταση, απόλαυσε τη διαδικασία –τουλάχιστον σε σαρκικό επίπεδο- κι ανάλογα με τις αντιδράσεις του, βλέπεις και κάνεις. Εδώ είμαστε.