Μπαλακι στον κολπο!

29.12.2013
Οταν μου βαζει δαχτυλο, μου λεει οτι ακουμπαει ενα μικρο μπαλακι και πραγματικα εχω ανησυχησει.

Θεια Λουκια γεια σου. Πηρα την αποφαση μα σου γραψω για ενα θεμα που με απασχολει καιρο τωρα κ αισθανομαι υπερβολικα αβολα. Το αγορι μου, καποιες φορες οταν μου βαζει δαχτυλο, μου λεει οτι ακουμπαει ενα μικρο μπαλακι και πραγματικα εχω ανησυχησει. Ειμαι 15.5 και παρθενα. Θα το εκτιμουσα εαν απαντουσες σχετικα γρηγορα γιατι φοβαμαι πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίνα μου, θα ήταν αστείο το να φοβάσαι, αν δεν ήταν ακόμη πιο τραγικό το να αγνοείς σε αυτό τον βαθμό τη γυναικεία ανατομία σου. Βέβαια, το σφάλμα δεν είναι δικό σου, αλλά της συνολικής αντιμετώπισης που χαίρει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στον τόπο μας.

Σε κάθε περίπτωση, μην ανησυχείς! Το "μπαλάκι" που νιώθει το αγόρι σου στον κόλπο σου είναι απλά και μόνο ο τράχηλος της μήτρας σου, ο οποίος απ' ό,τι καταλαβαίνω, βρίσκεται ακριβώς στη σωστή του θέση.

Πολλά περισσότερα μπορείς να μάθεις διαβάζοντας το άρθρο του WomenOnly, "Τα μυστήρια της γυναικείας ανατομίας", το οποίο θα σε διαφωτίσει με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα όργανα που βλέπεις και δεν βλέπεις στην "μικρή σου περιοχή" και τη λειτουργία τους.