Αυνανίζομαι... πρέπει να του το πω;

07.01.2014
Πρόσφατα ήρθα σε επαφή μαζί του και μου είπε ότι του φαίνομαι πολύ ανοιχτή.

Έχω μια σχέση εδώ και λίγους μήνες. Είχα να έρθω σε επαφή μαζί του τουλάχιστον ένα μήνα, αλλά τον καιρό αυτό αυνανιζόμουν. Πρόσφατα ήρθα σε επαφή μαζί του και μου είπε ότι του φαίνομαι πολύ ανοιχτή. Δεν μου το έχει ξαναπεί. Μπαίνει σε σκέψεις ότι ίσως τον απάτησα διότι είχαμε να κάνουμε κάτι καιρό. Του εξήγησα ότι δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται διάφορα αλλά συνεχίζει να το σκέφτεται. Τι να κάνω; Να του πω ότι αυνανίζομαι ή θα του φανεί κάπως;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαράκι μου, ό,τι κι αν του πεις εκείνος είναι τόσο ανασφαλής που θα ψάξει να βρει κάποια, οποιαδήποτε αφορμή για να σε κατηγορήσει. Επίσης, όταν ξεπεράσεις τις αδικαιολόγητες ενοχές σου, θα καταλάβεις ότι εκτός από ανασφαλής είναι και ύποπτος για απιστία.

Βέβαια, αν δεν θέλεις να είσαι τόσο καχύποπτη, μπορείς να σκεφτείς απλά και μόνο ότι ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, κατά το κοινώς λεγόμενο. Αν όμως θέλεις να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά, μπορείς να του αντιγυρίσεις τις κατηγορίες που σου προσάπτει λέγοντας του ότι μάλλον εκείνος ήταν που είχε ύποπτες σεξουαλικές συνευρέσεις σ' αυτό το διάστημα γι' αυτό και του φαίνεσαι "διαφορετική".

Βλέπεις, καμιά γυναίκα δεν αλλάζει "διαστάσεις" εξαιτίας του αυνανισμού, ή οποιασδήποτε άλλης σεξουαλικής πρακτικής, καθώς ακόμη και μετά από έναν φυσιολογικό τοκετό ο κόλπος επανέρχεται ακριβώς στην κατάσταση που ήταν πριν. Συνεπώς, ο φίλος σου καρφώνεται μόνος του και θα τον συνέφερε πολύ καλύτερα να κάνει γαργάρα το όλο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσιμπήσεις στην παγίδα που σου έχει στήσει. Ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που είσαι εντάξει απέναντι στον σύντροφο σου, έχεις δικαίωμα να χειρίζεσαι όπως θέλεις τη σεξουαλικότητα σου και δεν του χρωστάς καμιά εξήγηση αν τυχόν αυνανίζεσαι, είναι-δεν είναι κοντά σου. Με άλλα λόγια, αν νιώθεις άνετα το λες, αν δεν νιώθεις άνετα δεν το λες. Όμως, αυτό μας έλειπε τώρα να κατηγορούμαστε και για απιστία με τον εαυτό μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ