Βρωμολογα

09.01.2014
Θέλω να μου δώσεις μερικές συμβουλές σχετικά με το πως θα γίνω καλύτερος εραστής και πως να κάνω τη σύντροφο μου να έρθει σε οργασμό;

Αγαπητή θεία Λουκία, παντού διαβάζω και ακούω για βρομόλογα του σεξ! Είμαι νέος ακόμα στο άθλημα με μόλις 2 μήνες εμπειρίες στο σεξ και αναρωτιέμαι τι ακριβώς εννοούν όταν αναφέρονται σε αυτά. Επίσης θέλω να μου δώσεις μερικές συμβουλές σχετικά με το πως θα γίνω καλύτερος εραστής και πως να κάνω τη σύντροφο μου να έρθει σε οργασμό; Περιμένω με ανυπομονησία απάντηση σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητέ μου απορημένε, κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο, που λένε. Λογικό είναι να είσαι γεμάτος ερωτήσεις, αλλά το να προσπαθείς να το παίξεις περπατημένος όταν δεν είσαι, είναι εντελώς λάθος προσέγγιση.

Για να γίνεις καλύτερος εραστής, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις τα μάτια σου, τ' αυτιά σου και γενικότερα όλες τις αισθήσεις σου ανοιχτές για να μπορείς να αφουγκραστείς τι ευχαριστεί την εκάστοτε σύντροφο σου, να μπορείς να ελέγχεις τη διάρκεια της στύσης σου και να είσαι γενναιόδωρος με τα προκαταρκτικά (μην βιάζεσαι να προχωρήσεις στη διείσδυση) αλλά και με τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια πριν και μετά το σεξ. Πέραν αυτού, δεν υπάρχει κάποια άλλη συνταγή που να ισχύει σε όλες τις γυναίκες. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές η επιτυχία σου είναι εγγυημένη.

Εκτός βέβαια, από τους αναστεναγμούς, τον ρυθμό της αναπνοής της και τις κραυγούλες ικανοποίησης που θα είναι ο βασικός οδηγός σου, αν έχεις αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σου, μπορείς να ρωτάς κιόλας αν η συγκεκριμένη κίνηση την ευχαριστεί κι αν όχι να της ζητάς να σου δείξει τι ακριβώς θα την ευχαριστούσε.

Δεν λέμε βέβαια να ρωτάς για τα πάντα, γιατί αυτό θα σε κάνει να φαίνεσαι χαμένος στο διάστημα και θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα, αλλά αν νιώθεις πως η κοπέλα σου δεν αντιδράει ή (χειρότερα) ότι σφίγγεται, είναι η σωστή στιγμή για να θέσεις τις ανάλογες ερωτήσεις και να συμμορφωθείς με την απάντηση της. Άλλωστε, ως γνωστόν, ρωτώντας πας στην Πόλη.

Όσο για τα βρομόλογα, να ξέρεις ότι δεν αρέσουν σε όλες και ιδιαίτερα δεν αρέσουν στις άβγαλτες κοπέλες, οι οποίες είναι πιθανότερο να σε παρεξηγήσουν, παρά να θεωρήσουν σέξι όσα λες. Πρόσεχε τα λόγια σου λοιπόν! Κι αν κάποια στιγμή σου έρθει να πεις και κάποια "βρόμικη" λέξη, γιατί εκείνη την ώρα σε φτιάχνει, εκφράσου ελεύθερα, αλλά μην απαιτείς κι από εκείνη να εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο, γιατί θα χαλάσεις τη μαγεία της στιγμής και δεν το θέλουμε κάτι τέτοιο.

Κατά τα άλλα, να θυμάσαι ότι ο γυναικείος οργασμός δεν εξαρτάται μόνο από τις δικές σου ενέργειες, αλλά και από την εμπειρία της συντρόφου σου από το σεξ, καθώς και από το τη συναισθηματική και ψυχική της διάθεση κάθε φορά. Γι' αυτό ποτέ μην πιέσεις μια κοπέλα να "τελειώσει", ή ακόμη χειρότερα, να σε επιβεβαιώσει με τον οργασμό της, γιατί κι αυτό είναι εξίσου κακό με το να την πιέζεις να λέει βρομόλογα όταν δεν της βγαίνει.

Συνοψίζοντας μην κάνεις όσα δεν θέλεις να σου κάνουν, αλλά και μην απαιτείς να σου κάνουν όσα θα ήθελες. Κάθε πράγμα στον καιρό του...