Υγεία και στοματικό

10.01.2014
Πόσο βλάπτει την υγεία μας όταν τελειώνει στο στόμα μου κ τα καταπίνω; Έχει οφέλη;

Θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ πόσο βλάπτει την υγεία μας όταν τελειώνει στο στόμα μου κ τα καταπίνω συχνά; Έχει οφέλη ή βλάπτει; Και ποια είναι αυτά; Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, η κατάποση του σπέρματος δεν βλάπτει, αν ο σεξουαλικός σύντροφος σου είναι υγιής. Αν βέβαια δεν είναι υγιής, μπορεί να σου μεταδώσει διάφορες ασθένειες, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το κολπικό σεξ.

Όσο για την ωφελιμότητα του σπέρματος οι γνώμες των λογίων διίστανται καθώς υπάρχουν διάφορες θεωρίες για το πόσο καλό είναι, αλλά μην βασίζεσαι σ' αυτές για να στηρίξεις μια υγιεινή διατροφή.

Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι όλες οι επικρατούσες πεποιθήσεις που έχουμε για το σεξ σήμερα προέρχονται αποκλειστικά από τις ανδροκρατούμενες κοινωνίες όπου ζούμε. Και δεδομένου του πόσο ευχάριστο είναι το στοματικό σεξ για τους άντρες, καταλαβαίνεις ότι είναι ικανοί να χρηματοδοτήσουν και να υποστηρίξουν οποιαδήποτε επιστημονική έρευνα θα αποδείκνυε πόσο καλό σου κάνει να καταπίνεις τους χυμούς τους...

Πρακτικά μιλώντας, δεν χρειάζεται να... μασάς. Μπορείς όμως να καταπίνεις ελεύθερα, χωρίς φόβο και με όλο το πάθος που σου περισσεύει αν το θέλεις, αν και εφόσον είσαι απόλυτα σίγουρη ότι ο σύντροφος σου είναι υγιής. Όμως αν μιλάμε για μια καινούργια γνωριμία, ή για κάποιον που γνωρίζεις ήδη ή υποψιάζεσαι ότι έχει προβλήματα υγείας, καλύτερα ν' αφήσεις αυτές τις οικειότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ