Παρτουζα

22.01.2014
Εχω 2 προβλήματα 1 μου ζήτησαν σεξ χωρίς προφυλακτικό και 2 μου ζητησαν να συμπεριλάβουμε και ένα φίλο τους...

Πριν απο 2 μερες εκανα σεξ με 2 φιλους μου που απο τη μια δεν έχουν κορίτσι αλλά απο την αλλη μετά από αυτό το συμβάν με βλέπουν και οι 2 αλλιώς! Βέβαια κανεις μας δεν θέλει σχέση μόνο να συνεχίσει να γίνεται αυτό μέχρι οσο πάει και μετά ολα μέλι γάλα είπαμε! Εχω όμως 2 προβλήματα 1 μου ζήτησαν σεξ χωρίς προφυλακτικό και 2 μου ζητησαν να συμπεριλάβουμε και ένα φίλο τους μόνο για μία φορά την οποία θα βιντεοσκοπησουμε και το βίντεο θα έχω μόνο εγώ! Τι να τους απαντήσω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα, είναι σαφές ότι δεν πρέπει να βιντεοσκοπήσεις κάτι το οποίο δεν θέλεις να δεις δημοσιευμένο στο ίντερνετ -είτε σε δείχνει να ξύνεις τη μύτη σου, είτε να κάνεις σεξ με έναν, ή με περισσότερους. Βλέπεις, όσες διαβεβαιώσεις κι αν σου δώσουν οι "φίλοι" σου ότι θα μείνει μεταξύ σας, ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να διαρρεύσει ένα ηλεκτρονικό αρχείο και γι' αυτό καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο: αυτό το αρχείο δεν πρέπει να υπάρξει ποτέ και σε οποιαδήποτε μορφή.

Άλλωστε, εδώ δεν μιλάμε για του δύο φίλους σου μόνο αλλά και για τρίτο άτομο, κάτι που κάνει το πράγμα να ξεφεύγει εντελώς από τον έλεγχο σου και αν έχεις λίγο μυαλό στο κεφάλι σου, δεν θα πρέπει να τον δεχτείς στην... παρέα.

Επίσης είναι σαφές ότι δεν πρέπει να κάνεις έρωτα χωρίς προφυλακτικό -ούτε με αυτούς, ούτε και με άλλους- τόσο για τον φόβο των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, όσο και για το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, η οποία όπως καταλαβαίνεις θα μπέρδευε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Συνολικά, πιστεύω ότι θα πρέπει να ξανασκεφτείς πολύ σοβαρά τη στάση σου απέναντι σ' αυτούς τους "φίλους" σου, γιατί μου φαίνεται ότι σε έχουν βρει του χεριού τους και σε δουλεύουν κανονικά. Άλλο το να πειραματιστείς με μια σεξουαλική πρακτική σε μια στιγμή νεανικής τρέλας και άλλο το να κινδυνεύεις να εξευτελίσεις τον εαυτό σου με αυτόν τον τρόπο.

Τουλάχιστον, βάλε ένα φρένο στις ορέξεις αυτών των τύπων, γιατί έτσι όπως το πάνε θα σε βγάλουν και στο κλαρί, χωρίς να το καταλάβεις. Το γεγονός ότι κάνατε μια φορά τρίο και μπορεί και να σου άρεσε, δεν σε υποχρεώνει να συνεχίσεις να το κάνεις μαζί τους, ανεξάρτητα το πώς σε βλέπουν εκείνοι.

Μάλιστα να ξέρεις ότι μ' αυτά που σου ζητάνε, δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν σε σέβονται, ούτε και σε παίρνουν στα σοβαρά σαν άνθρωπο και ήδη έχουν κάνει βούκινο ό,τι συμβαίνει μεταξύ σας. Προστάτεψε λοιπόν τον εαυτό σου με κάθε τρόπο και πρόσεχε πολύ περισσότερο που δίνεις την εμπιστοσύνη σου στο εξής.