Πρόβλημα: είναι πολύ "προικισμένος"

24.01.2014
Ειμαι με ενα παληκαρι που εχει πολυ μεγαλα 'προσοντα' κ δεν ευχαριστιεμαι το σεξ! Αν και ειμαι πολυ υγρη καθε φορα ποναω κ δεν μπορω να τελειωσω.

Αγαπητη θεια Λουκια θελω πολυ να με συμβουλευσεις κ ευχαριστω προκαταβολικως. Ειμαι σχεδον 30 χρ. Εδω κ λιγο καιρο ειμαι με ενα παληκαρι που εχει πολυ μεγαλα 'προσοντα' κ δεν ευχαριστιεμαι το σεξ! Αν και ειμαι πολυ υγρη καθε φορα ποναω κ δεν μπορω να τελειωσω. Θα ηθελα λοιπον να μαθω καταρχην μιας κ ανεκαθεν δυσκολευομουν να ερθω σε οργασμο αν ευθυνονται καθολου τα χαπια που παιρνω για τον θυρεοειδη μ απο τα 19. Δευτερον μηπως κανει κακο στον τραχηλο μ που πιεζεται απο την επαφη κ τελευταιο κ σημαντικοτερο... Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Να δωσω τελος σε αυτη τη σχεση; Αξιζει μονο για το σεξ; Γιατι γενικα ταιριαζουμε κ περναμε καλα κ μου αρεσει πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίνα μου, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, λέει μια παροιμία. Βέβαια, ένα μεγάλο πέος δεν είναι τόσο βολικό όσο ένα μεσαίων διαστάσεων, αλλά έχει κι αυτό τις χάρες του, τις οποίες πιστεύω ότι θα ανακαλύψεις συν τω χρόνω. Βλέπεις, ο γυναικείος κόλπος έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται στα πέη όλων των μεγεθών -και προς τα πάνω και προς τα κάτω- αρκεί να κάνεις λίγη υπομονή και να επιμείνεις στη συνέχιση των επαφών σας.

Ο θυρεοειδής δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τον πόνο, δεδομένου ότι τον έχεις ρυθμισμένο και η επιθυμία σου βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ωστόσο, αν παρά τα απολύτως απαραίτητα προκαταρκτικά, δεν νιώθεις ότι είσαι επαρκώς υγρή για να υποδεχτείς το συγκεκριμένο νουμεράκι, μπορείς να δοκιμάσεις ένα ειδικό λιπαντικό του εμπορείου που θα βρεις στο ίδιο ράφι με τα προφυλακτικά.

Τώρα, ως προς την τριβή του πέους με τον τράχηλο σου, πρέπει να εξηγήσεις στον καλό σου ότι οφείλει να είναι πιο ήπιος στις κινήσεις του και να συγκρατήσει κάπως το πάθος του, γιατί όντως μπορεί να σου δημιουργήσει ερεθισμούς και δεν το θέλουμε κάτι τέτοιο. Γενικότερα να ξέρεις ότι ένας άντρας με μεγάλο πέος πιθανόν να μην είναι ανάλογα καλός εραστής, καθώς μπορεί να έχει κακομάθει και να μην προσπαθεί αρκετά για τη δική σου ικανοποίηση. Αν λοιπόν ισχύει κάτι τέτοιο και για τον δικό σου, μπορεί να το διορθώσεις ενθαρρύνοντας τον να ασχοληθεί περισσότερο και με άλλες ερωτογενείς ζώνες του σώματος του (π.χ. θηλές, κλειτορίδα κ.λπ.).

Εν κατακλείδι, δεν νομίζω ότι αξίζει να χωρίσεις για έναν τέτοιο λόγο. Άλλωστε, μπορεί ο πόνος που νιώθεις να οφείλεται περισσότερο στο... δέος που σου προκαλεί το μέγεθος του πέους του και λιγότερο στην καθεαυτό αίσθηση του. Με άλλα λόγια υποψιάζομαι ότι τον έχει φοβηθεί το μάτι σου κι όχι ο κόλπος σου, γι' αυτό και σφίγγεσαι με αποτέλεσμα να πονάς. Σκέψου το κι αυτό... Και σε κάθε περίπτωση χαλάρωσε και δώσε του τον χρόνο που αξίζει και την καθοδήγηση που ίσως χρειάζεται για να αποδώσει τα μέγιστα. Βλέπεις, όπως λέει και μια άλλη παροιμία: αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ