SOS - Δεν μπορεί να διεισδύσει

20.02.2014
Νιώθω σαν να μην πηγαίνει πιο μέσα και κάτι σαν να τεντώνεται...

Θεία μου σε παρακαλώ βοηθησε με. Προσπαθούμε με το αγόρι μου να κανουμε έρωτα μπαίνει λίγο μέσα μου κ φτανει μέχρι ένα σημείο, εγώ νιώθω σαν να μην πηγαίνει πιο μέσα και κάτι σαν να τεντώνεται. Λογικά είναι ο παρθενικός υμένας όμως δεν σπάει με τιποτα και όταν νιώθω αυτό το τεντωμα πονάω πολύ. Τι να κανουμε θεία μου: Είναι λογικό ή να παω σε ένα γυναικολόγο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άσπα μου, ομολογώ ότι όπως μου τα λες δεν καταλαβαίνω ακριβώς αν έχει γίνει διείσδυση ή όχι κι αν έχει γίνει ρήξη του παρθενικού σου υμένα. Εφόσον νιώθεις τόσο μεγάλη δυσφορία λοιπόν, το καλύτερο θα ήταν να πας σε έναν γυναικολόγο για να σε εξετάσει και να αποκλείσει το ενδεχόμενο να παρουσιάζεις κάποιο ανατομικό πρόβλημα -κάτι αρκετά σπάνιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Βλέπεις, αν όντως έχει γίνει διείσδυση του πέους, δεν είναι λογικό να μην μπορεί να εισχωρήσει βαθύτερα. Αν πάλι δεν έχει γίνει διείσδυση και απλά σταματάει στην είσοδο του κόλπου (έξω-έξω), και πάλι δεν είναι λογικό να πονάς τόσο πολύ.

Σε κάθε περίπτωση, μια επίσκεψη στον γυναικολόγο θα διαλευκάνει το μυστήριο και θα σου λύσει κάθε ανησυχία για την ανατομία των γεννητικών σου οργάνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ