Προβλημα σεξουαλικης φυσης

24.02.2014
Του ψιθυρησα στο αυτι πως τον θελω παρα πολυ και μου απαντησε παλι δε χορτασες;

Θεια μου με τον Χ. ειμαστε μαζι 3 χρονια και συζουμε. Αυτος ειναι αξιωματικος στο στρατο και εγω ειμαι φοιτητρια. Παλαιοτερα καναμε ερωτα καθε μερα μπορει και 2-3 φορες τη μερα. Γυρνουσε απο τη δουλεια το μεσημερι και μετα το φαγητο αρχιζε τα "πειραγματα" συνεχεια. Πλεον το μονο που κανει μετα το φαγητο ειναι να κοιμαται με τις ωρες (οκ αναγνωριζω πως ξυπναει νωρις) και οταν ξυπνησει καθεται συνηθως μπροστα απο τον υπολογιστη και ισως, αν εχει ορεξη να κανουμε σεξ το βραδυ πριν κοιμηθουμε. Εμενα ομως δεν με ικανοποιει αυτο και καθε φορα που του συζηταω γι αυτο λεει πως εγω κοιμαμαι ολη μερα ενω αυτος κουραζεται κτλ. Το χειροτερο ομως ηταν χτες που ενω ειχαμε κανει σεξ το μεσημερι, το βραδυ στη διαρκεια μιας ωραιας εξοδου του ψιθυρησα στο αυτι πως τον θελω παρα πολυ και μου απαντησε τι παλι δε χορτασες πριν; και οταν του απαντησα οχι σε θελω πολυ μου ειπε καλα θα δουμε και φυσικα απλα γυρισε πλευρο στο κρεβατι οταν πεσαμε για υπνο. Ηταν σαν να κανει αγγαρεια ετσι οπως μου απαντησε. Δεν θελω να τον απατησω η να τον χωρισω αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω; Τι κανω λαθος; Μηπως εχω εγω το προβλημα τελικα; Και αν γινονται ολα αυτα απο τωρα σε 10 χρονια δηλαδη τι θα κανει; Βοηθησε με θεια μου σε παρακαλω...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίνα μου, πρέπει να ξέρεις ότι η πλειονότητα των ζευγαριών χαλαρώνουν τη συχνότητα των σεξουαλικών συνευρέσεων τους μετά τους πρώτους φλογερούς μήνες της γνωριμίας τους και αποκτούν μια πιο προβλέψιμη ρουτίνα, η οποία εναρμονίζεται με το υπόλοιπο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει έρωτας, πάθος ή επιθυμία του ενός για τον άλλον.

Στην περίπτωση σας, εφόσον κάνετε τακτικά έρωτα, δηλαδή περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα μετά από τρία χρόνια συμβίωσης, δεν πρέπει να παραπονιέσαι. Βέβαια, καθώς εσύ έχεις πιο χαλαρό πρόγραμμα και λιγότερες υποχρεώσεις από τον αγαπημένο σου, λογικό είναι να είσαι περισσότερο διαθέσιμη για σεξ σε σχέση με εκείνον που σίγουρα έχει περισσότερες έννοιες και απαιτήσεις από τη δουλειά του καθημερινά.

Άρα, αν τον αγαπάς και γενικότερα περνάτε καλά μαζί, θα πρέπει να συμβιβαστείς με τους ρυθμούς του κι αν πράγματι έχεις τόσο έντονες ορέξεις, να φροντίσεις να ικανοποιείσαι μόνη σου, με τη φαντασίωση του. Άλλωστε σε 10 χρόνια που θα δουλεύεις κι εσύ κι ίσως έχεις και μωρά να φροντίζεις, το σεξ θα αποκτήσει αυτόματα χαμηλότερο βαθμό προτεραιότητας στη ζωή σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ