Στύση

26.02.2014
Αν στα προκαταρκτικά δεν του κάνω στοματικό, ουτε τον χαιδεύω εκεί κάτω θα έχει στύση;

Γεια σου θεία Λουκία, με λένε Λίνα και είμαι 18. Σου έχω στείλει κι άλλες φορές άλλα δεν έχω λάβει απάντηση. Είμαι πολυ αγχωμένη για την πρώτη φορά και θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία. Αν στα προκαταρκτικά δεν του κάνω στοματικό, ουτε τον χαιδεύω εκεί κάτω θα έχει στύση για να προχωρήσουμε στην διείσδυση; Είναι πολυ σημαντικό για μένα να μου απαντήσεις. Θα περίμενω. Σ' ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίνα μου, ο λόγος που δεν σου έχω απαντήσει είναι γιατί είναι περιττό ν' ανησυχείς γι' αυτό το θέμα. Τ' αρσενικά -και ιδιαίτερα τα νεαρά αρσενικά- δεν έχουν ανάγκη από τέτοιες περιποιήσεις για να αποκτήσουν στύση, αφού αρκεί και μια στιγμιαία σκέψη για να τους ανάψει. Πόσο μάλλον όταν επίκειται και σεξουαλική επαφή...

Βέβαια, τα προκαταρκτικά χωρίς έστω κάποια χάδια και από τη δική σου πλευρά, δεν είναι προκαταρκτικά. Και χωρίς προκαταρκτικά δεν νοείται ικανοποιητικό σεξ. Άρα δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου να μην τον αγγίξεις με κανένα τρόπο, αφού έτσι ούτε κι εσύ θα το ευχαριστηθείς όσο θα μπορούσες.