Τραυματισμος

04.03.2014
Ποναει οταν ειναι απο πανω και σε διαφορες αλλες στασεις, καθως μου λεει οτι ειναι μεγαλο και δεν μπορει να χειριστει...

Θεια λουκια το πεος μου εχει μεγεθος 17,8 εκατοστα! Η κοπελα μου βεβαια ποναει στην ερωτικη επαφη οταν ειναι πανω απο μενα και σε διαφορες αλλες στασεις, καθως μου λεει οτι ειναι μεγαλο και δεν μπορει να χειριστει καταλληλα! Υπαρχει περιπτωση να την τραυματισω με μια πληρη διεισδυση και αν οχι, οταν ποναει και νοιωθω οτι δεν μπαινει παραπανω, να επιμεινω η να σταματησω γιατι υπαρχει κινδυνος τραυματισμου; Εχουμε ξεκινησει τις επαφες εδω και 1 χρονο αλλα ακομα δεν το χουμε βρει. Ημασταν και οι 2 απειροι. Απαντησε μου σε παρακαλω γιατι δεν θελω να προκαλεσω ζημια στον τραχηλο της ουτε να την ποναω οπως μου λεει.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρήστο μου, ομολογουμένως το πέος σου είναι αρκετά μεγάλο και θα πρέπει να μάθεις να το χειρίζεσαι με τέχνη για να μπορέσει να έχει την ανάλογη απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιμένεις και να προσπαθείς να διεισδύσεις βαθύτερα, γιατί πράγματι μπορεί να την τραυματίσεις στον τράχηλο και δεν έχει καθόλου πλάκα. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγεις τις βίαιες κινήσεις, ειδικά στη βαθιά διείσδυση γιατί όντως μπορεί να είναι ιδιαίτερα επώδυνες για την κοπέλα σου. Γενικότερα, όταν σου λέει ότι πονάει, καλό είναι να την ακούς αμέσως και να γίνεσαι πιο τρυφερός στις κινήσεις σου, ενώ όταν είναι εκείνη από πάνω, άσε την να ρυθμίζει μόνη της το βάθος, μέχρι εκεί που νιώθει άνετα και μόνο.

Από εκεί και πέρα, θα βοηθήσει πολύ να αφιερώνεις πολύ χρόνο στη διέγερση της με άφθονα προκαταρκτικά (τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο νωρίτερα), γιατί έτσι προετοιμάζεις το έδαφος για μια πιο βαθιά και απολαυστική διείσδυση και για τους δυο σας.

Αν ακολουθήσεις αυτές τις απλές οδηγίες κι εφόσον κάνετε τακτικά έρωτα κι όχι απλά στη χάση και στη φέξη, θα δεις ότι σιγά-σιγά, σε λίγο καιρό η κοπέλα σου θα είναι σε θέση να σε υποδεχτεί σε όλο σου το... μεγαλείο και να το απολαμβάνει μάλιστα. Γιατί να ξέρεις ότι ο γυναικείος κόλπος είναι αρκετά ελαστικός ώστε να προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη (και προς τα πάνω και προς τα κάτω), αρκεί να του δώσεις τον απαραίτητο χρόνο και να ξέρεις να τον προετοιμάζεις κατάλληλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ