ΒΟΗΘΕΙΑ

06.03.2014
Δεν ειχα πληρη στυση ωστε να ολοκληρωσουμε. Mερικες φορες ειχα, που ενω πηγαινα να μπω, χανοταν. Μηπως επειδη εβλεπα πολλες πορνογραφικες ταινιες και αυνανιζομουν και συνηθεισα στο τελειο;

Ειμαι 18 χρονων και εχω μια κοπελα στην ηλικια μου και οι δυο παρθενοι χωρις κανενα προκαταρκτικο κανεις απο τους δυο μονο φιλια. Οταν ειμαι σε δημοσιους χωρους μαζι της εχω μερικες φορες πληρη στυση κ μερικες οχι.
Την εχω τριψει στο αιδιο και λεει οτι δεν αισθανεται κατι απλα νιωθει το ακουμπημα. Προσπαθησαμε 5 φορες να ολοκληρωσουμε στο κρεβατι και δεν ειχα πληρη στυση ωστε να ολοκληρωσουμε. Mερικες φορες ειχα που ενω πηγαινα να μπω χανοταν. Απο προκαταρκτιτα τιποτα γτ δεν θελει μονο μου εχει τραβιξει για εχω πληρη στυση και να μπω αλλα χαθηκε μετα 10 δευτερα.
Εχω παρατηρηση πως η καρδια μου χτυπαει γρηγορα την ωρα που μαστε στο κρεβατι ξερω οφειλεται στο αγχος. Νομιζω πως φταει οτι μεχρι πριν 1 εβδομαδα εβλεπα πολλες πορνογραφικες ταινιες και αυνανιζομουν και συνηθεισα στο τελειο... Aλλα δεν ξερω τι φταιει παντως δεν εχω οργανικο προβλημα. Eχω απελπιστει δεν ξερω τι να κανω... Θεια λουκια βοηθαμε !!!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Προφανώς η χαλαρή στύση σου οφείλεται στο άγχος σου για την πρώτη φορά, αλλά και στην ψυχρότητα της κοπέλας σου. Γιατί βέβαια, αν δεν σε αγγίζει και δεν την αγγίζεις στα γεννητικά όργανα και στις άλλες ερωτογενείς ζώνες (στήθος, οπίσθια κ.λπ.) πριν το σεξ ώστε να ανάψουν τα αίματα και των δυο σας, επόμενο είναι η όλη φάση να είναι ξενέρωτη. Ακόμη και έμπειροι να ήσασταν δηλαδή, πάλι το ίδιο θα συνέβαινε.

Εν πάση περιπτώσει, αν η κοπέλα σου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ (ή κάνει ότι δεν ενδιαφέρεται), ενώ εσύ το θέλεις, δεν ξέρω πώς μπορεί να προχωρήσει αυτή η σχέση.

Βέβαια, το γεγονός ότι εκείνη ισχυρίζεται πως δεν νιώθει κάτι όταν την αγγίζεις, σημαίνει πως χρειάζεσαι και πολύ περισσότερη εξάσκηση στο εν λόγω άθλημα. Βλέπεις, το να αγγίζεις απλά μια κοπέλα δεν φέρνει αποτέλεσμα, όπως μπορεί να φέρει αποτέλεσμα το άγγιγμα μιας κοπέλας σε ένα αγόρι. Για να την ερεθίσεις θα πρέπει να εντοπίσεις την κλειτορίδα της, να μάθεις να τη διεγείρεις χαϊδεύοντας την με τον τρόπο που της αρέσει, να της βάλεις δάχτυλο- ή δάχτυλα, να της χαϊδεύεις και να τη φιλάς στο στήθος, στον λαιμό κ.λπ. κλπ., ώστε να νιώσεις ότι είναι αρκετά υγρή και έτοιμη για τη διείσδυση.

Τώρα, ως προς τις τσόντες και τον αυνανισμό, να ξέρεις ότι οι τσόντες δεν είναι το "τέλειο", αλλά υποκατάστατο του σεξ κι αυτό γίνεται πρόβλημα ακριβώς επειδή συνηθίζεις στον συγκεκριμένο τρόπο ερεθισμού με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ανταποκριθείς την κρίσιμη ώρα του πραγματικού σεξ.

Παρόλα αυτά, μια δεύτερη λύση στο πρόβλημα σου θα ήταν να προτείνεις στην κοπέλα σου να το κάνετε βλέποντας τσόντες, σε συνδυασμό με τα προκαταρκτικά εννοείται -τα οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στο ερωτικό σας μενού γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει δουλειά.

Τέλος, μια τρίτη -και ύστατη- λύση, είναι ν' αλλάξεις κοπέλα και να βρεις κάποια που να σου ταιριάζει καλύτερα στον σεξουαλικό τομέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ