Προωρη εκσπερματωση

09.04.2014
Οποτε εχω ερωτικη επαφη με την κοπελα μου μπορει να τελειωσω σε 5 με 10 λεπτα το παρα πολυ...

Γεια σου θεια! Το προβλημα μου ειναι το εξης: οποτε εχω ερωτικη επαφη με την κοπελα μου μπορει να τελειωσω σε 5 με 10 λεπτα το παρα πολυ, οχι παραπανω. Ειμαι 23 χρονων, με την κοπελα μου ειμαι σχεδον 2 χρονια. Ενω στην αρχη αυτο δεν μου συνεβαινε, ουτε σε προηγουμενες σχεσεις και νοιωθω οτι δεν την ικανοποιω πια οπως πριν, γιατι ειχαμε παρα πολυ καλη και ταιριαστη σεξουαλικη επαφη. Υπαρχει καποια λυση σ' αυτο; Μπορεις να με βοηθησεις;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, όμως δεν μιλάμε ακριβώς για "πρόωρη εκσπερμάτωση" καθώς ο χρόνος που αναφέρεις είναι ο μέσος όρος διάρκειας για τους περισσότερους άντρες κατά τη διείσδυση.

Τώρα, αν θες να παρατείνεις αυτόν τον χρόνο, μπορείς να κάνεις μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα, δηλαδή να βγαίνεις, να κάνετε μερικά προκαταρκτικά ακόμα και μετά να ξαναμπαίνεις κ.ο.κ.

Επιπλέον, αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι η κοπέλα σου θα μένει πάντα ικανοποιημένη, μπορείς να τη "φροντίζεις" προκαταβολικά με στοματικό, ή χειρωνακτικό σεξ. Έτσι, όταν θα προχωρήσεις στην διείσδυση θα είσαι λιγότερο αγχωμένος κι αυτό από μόνο του, μπορεί να παρατείνει την αντοχή σου.