Δεν ταιριάζουμε;

07.04.2014
...Απο τότε οποτε κανουμε ερώτα ειναι τελειως ανεκφραστος, σαν να το κανω μονη μ.

Θεια Λουκια θελω την βοηθεια σου: είμαι με ενα παιδι 6 μηνες μαζι και ολα πηγαινουν τελεια στο συναίσθηματικο κομμάτι. Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε έρωτα απο τ πρώτο μήνα της σχέσης μας. Στν αρχή δεν ηταν τόσο καλα μετα ομως βρηκαμε τα κουμπια του άλλου κ ήμασταν καλα. Εδώ κ καποιες μερες ομως μ λεει ότι πολλες φορές του βγαίνει να είναι πιο χαλαρος στν ένταση του ερωτα κ του ειπα πως οποτε του βγαίνει να είναι έτσι να είναι. Και απο τότε οποτε κανουμε ερώτα, τις τελευταίες φόρες μαλλον, γτ μετα απο αυτν τν κουβέντα δεν εχουν προηγηθεί πολλες, ειναι τελειως ανεκφραστος, ηταν σαν να το εκανα μονη μ. Εγω δν μπορω έτσι με τίποτα. Μήπως δν με θελει ή δεν ταιριάζουμε ερωτικα; Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, δεν ξέρω αν ταιριάζετε και τι ακριβώς του είχες ζητήσει να κάνει. Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι ότι εκείνος μάλλον καταπιέστηκε προσπαθώντας να πατήσει "τα κουμπιά σου" για να σε ευχαριστήσει και δεν του βγαίνει άλλο.

Γιατί δεν τον τσιγκλάς λίγο, λέγοντας και κάνοντας αυτά που θα ήθελες να ακούσεις και λαχταράς να σου κάνει; Επίσης, αν εκείνος δεν παίρνει μπροστά με τίποτα, θα μπορούσες να βρεις και κάποιον νέο, ενδιάμεσο τρόπο ερωτικής έκφρασης που να μην είναι τόσο απαιτητικός από την πλευρά του ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει με μεγαλύτερη ευκολία. Παράλληλα, θα μπορούσες κι εσύ να προσπαθήσεις να μαντέψεις και να πειραματιστείς για να βρεις τι είναι εκείνο που τον εξιτάρει και που μπορεί να ντρέπεται να σου αποκαλύψει.

Ακόμη, οφείλω να σου πω ότι σε όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις σημειώνονται διακυμάνσεις στην ερωτική διάθεση και την ερωτική έκφραση, οι οποίες επηρεάζονται και από τις γενικότερες συνθήκες της ζωής μας κι ότι χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι το ζευγάρι να βρει τους πραγματικούς ρυθμούς του ώστε να μένουν και οι δύο ικανοποιημένοι.

Βλέπεις, στους πρώτους μήνες ενός δεσμού μεταφέρουμε μαζί μας στο κρεβάτι όλες τις παλιές συνήθειες από προηγούμενους εραστές και προσπαθούμε να τις επιβάλλουμε κατά κάποιο τρόπο στον νέο μας σύντροφο.

Όμως η αληθινή συντροφικότητα απαιτεί να παραιτηθούμε από όσα έχουμε συνηθίσει να κάνουμε και να συνθέσουμε έναν καινούργιο τρόπο επικοινωνίας και ερωτικής έκφρασης, οι οποίες θα προκύψουν μέσα από τη μοναδική χημεία που μοιραζόμαστε με τον άλλον. Άλλωστε, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, κάθε σχέση είναι ξεχωριστή κι ο τρόπος που συνδεόμαστε με κάθε συγκεκριμένο άνθρωπο είναι διαφορετικός από τον τρόπο που συνδεόμαστε με οποιονδήποτε άλλον.