Πρόβλημα υγείας

12.04.2014
Δυσκολευομαι πολυ ελαχιστα στη στυση μου και αμέσως μετα την στυση χαλαρωνει αμεσως σαν να φευγει το αιμα...

Τον προηγούμενο μήνα Μαρτιο είχα κάνει κατι τεντώματα -ασκήσεις για την μεγέθυνση του πεους- μονο για δυο βδομαδες. Οχι οτι δεν είμαι ευχαριστημενος απο το πεος μου αλλα είπα να δοκιμάσω ετσι για να δω αν θα γίνει τίποτα. Δυστυχως ομως ειχα ασχημα αποτελεσμα. Δεν έχασα κανενα πόντο, αλλα όταν είναι χαλαρό εχει φορά προς τα μέσα δηλαδη σαν να μπαινει προς τα μέσα. Δυσκολευομαι πολυ ελαχιστα στη στυση μου και αμέσως μετα την στυση χαλαρωνει αμεσως σαν να φευγει το αιμα... Ανησυχω πολυ και πλεον δεν κοιμαμαι τα βραδια. Τι να κανω; :(

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βασίλη μου, ένα έχω να σου πω: άσε το πουλί σου στην ησυχία του! Όλα θα επανέλθουν όπως πριν όταν σταματήσεις να ασχολείσαι με τις διαστάσεις, ή τις επιδόσεις του. Ξέχνα ό,τι έχεις δει στις τσόντες, ξέχνα ό,τι έχεις ακούσει για το σεξ από τους φίλους σου, ή ό,τι έχεις διαβάσει από εδώ κι από εκεί. Και βέβαια, ξέχνα και τις οποιεσδήποτε "ασκήσεις".

Απλά, απόλαυσε τον ερωτισμό σου όπως τον νιώθεις -με αυνανισμό ή με συντροφικό σεξ- σαν να μην υπήρχαν όσα σου αναφέρω πιο πάνω και θα δεις ότι το πέος σου θα ανταποκριθεί και θα σταθεί στο ύψος του, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Έλεος πια! Το ανθρώπινο είδος απολάμβανε το σεξ και συνέχισε να αναπαράγεται –αυταπόδεικτα- πολύ πριν εφευρεθούν όλες αυτές οι πηγές άγχους που υπάρχουν σήμερα. Δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.