Δεν κάνουμε σεξ το ίδιο συχνά

10.09.2014
Εδω και καποιους μήνες δεν ερχόμαστε τοσο συχνα σε ερωτικη επαφη. Στην αρχη ειπα να μην δωσω σημασια...

Γεία σου Θεία Λουκία! Συνχαρητήρια που βοηθάς τόσο κόσμο,μιας και τα προβλήματα στης μέρας μας είνα πολλά! Λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα ας πούμε... Δεν ξέρω κι όλας αν όντως είναι πρόβλημα, την μία το βλέπω έτσι την άλλη αλλιώς! Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου, να μου πείς την γνώμη σου και τι μπορώ να κάνω! Με τον Σ ειμαστε 3 χρονια και μαζι. Εχουμε περαασει τοσα πολλα (εμποδια απο αλλους και λαθη δικα μας). Το καλο ειναι οτι τωρα και ενα χρονο σταματησαμε να δινουμε σημασια/αξια σε οτι μας εκανε να μην ειμαστε καλα και ειναι ολα τελεια! Μεχρι περισι μεναμε εξ αποστασεως αλλα καθε σαββατοκυριακο ημασταν μαζι, τωρα κι ενα χρονο νοικιαζουμε σπιτι και μενουμε μαζι μιας και τον αλλο μηνα αραβωνιαζομαστε και παμε στο δικο μας πλεον σπιτι! Εδω και καποιους μήνες δεν ερχόμαστε τοσο συχνα σε ερωτικη επαφη. Στην αρχη ειπα να μην δωσω σημασια και οτι δεν ειναι τιποτα! Ξεροντας απο μονη μου οτι τα προβληματα με την δουλεια και το καθημερινο αγχος τρεχουν. Εκατσα λοιπον μια μερα και το συζητησαμε πριν λιγο διαστημα και τον στεναχωρησε λιγο το γεγονος οτι πιστεψα πως κατι δεν παει καλα στην σχεση μας και μου ορκιστηκε σε οτι πιο ιερο οτι πραγματικα με θελει αλλα η κουραση και το αγχος και το γεγονος οτι πλεον μενουμε καθημερινα μαζι ειναι η αιτια! Δηλαδη οτι ολα ειναι μια χαρα! Το μυαλο μου δεν παει στο να εχει αλλη γιατι αυτο το γνωριζω καλα και μου το ξεκαθαρισε! Εγω πιστευω αυτο που μου ειπε... Εξ αλλου εξ αρχης το ειχα στο μυαλο μου! Καθε φορα ομως που κανουμε ερωτα δειχνει να το απολαμβανει τοσο πολυ και συνεχως μου λεει ποσο με θελει και με αγαπαει! Τι μπορω να κανω γι αυτό;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χαρά μου, το ζητούμενο είναι να είσαστε και οι δύο ευχαριστημένοι από τη συχνότητα και την ποιότητα των ερωτικών επαφών σας, σε κάθε δεδομένη φάση της σχέσης σας.

Το να συγκρίνεις με το πριν ή με το τι νομίζεις ότι κάνουν άλλα ζευγάρια δεν έχει κανένα νόημα απολύτως. Βλέπεις, όλα τα ζευγάρια περνάνε σκαμπανεβάσματα και οι ανάγκες του καθενός μας αλλάζουν κατά καιρούς, ανάλογα και με τα υπόλοιπα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή.

Π.χ. όταν μένατε χώρια και συναντιόσασταν μόνο τα σαββατοκύριακα, λογικό ήταν να κάνετε έρωτα σε κάθε σας συνάντηση. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί όταν συζείς κανονικά με κάποιον, γιατί τότε θα έπρεπε να κάνεις έρωτα καθημερινά, κάτι που δεν είναι εφικτό εφόσον μιλάμε για μια μακροχρόνια σχέση.

Τώρα αν εσύ δεν είσαι ευχαριστημένη από τη συχνότητα των επαφών σας, μπορείς να συζητήσεις το θέμα σε πρακτική βάση μαζί του, χωρίς να δραματοποιείς τα πράγματα και να τους δίνεις προεκτάσεις που δεν υπάρχουν. Αν πάλι είσαι ευχαριστημένη, τότε δεν υπάρχει και θέμα συζήτησης…