Προωρη εκσπερματωση

12.09.2014
Διαρκει περιπου 1 λεπτο μεχρι να μπει μεσα μου και να βγει. Πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις...

Καλησπερα. Σας εχω στειλει ξανα μηνυμα οσο αφορα την προωρη εκσπερματωση του αγοριου μου. Οταν κανουμε ερωτα τελειωνει πολυ νωρις και δεν προλαμβαινω να το απολαυσω. Διαρκει περιπου 1 λεπτο μεχρι να μπει μεσα μου και να βγει. Πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις για να βγει απο μεσα μου με αποτελεσμα να μην ικανοποιει εμενα, ισως και τον εαυτο του. Κανω κατι εγω λαθος; Πρεπει να προσεξω κατι; Επισης ειναι ο πρωτος που εχω παει και ειμαι 22 ετων. Ελπιζω να το δειτε και να με βοηθησετε επειδη το εχω αναγκη πραγματικα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου, έχεις δίκιο να μιλάς για πρόωρη εκσπερμάτωση, αφού σίγουρα κανείς από τους δυο σας δεν προλαβαίνει να απολαύσει πραγματικά το σεξ μέσα σε ένα λεπτό. Οπωσδήποτε, η κατάσταση αυτή δεν έχει να κάνει μαζί σου αλλά μαζί του, αφού εκείνος είναι που δεν έχει μάθει να ελέγχει τη στιγμή της κορύφωσης του.

Εφόσον όμως τον αγαπάς και σ' ενδιαφέρει να βελτιώσετε την κοινή ερωτική σας εμπειρία, οπωσδήποτε θα πρέπει να του μιλήσεις γι' αυτό, ώστε να τον βοηθήσεις να γίνει καλύτερος εραστής με αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί κι εσένα περισσότερο.

Λεπτομέρειες για το πώς θα προσεγγίσεις το θέμα αλλά και την τακτική που θα πρέπει να εφαρμόσετε επακριβώς, θα μάθεις διαβάζοντας το άρθρο του WomenOnly, "Πρόωρη εκσπερμάτωση και πώς να βοηθήσεις (μπορείς)".

Επίσης, μετά από αυτή τη βασική ενημέρωση, μπορείς να του προτείνεις να εξερευνήσετε μαζί το επιστημονικό σάιτ του ινστιτούτου μελέτης ουρολογικών παθήσεων, Not Just a Moment που είναι αφιερωμένο στο πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης, αναλύει την κατάσταση σε έκταση και βάθος και μπορεί να είναι άκρως διαφωτιστικό και βοηθητικό.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο εγχείρημα σου και να δρέψεις γρήγορα τον καρπό του κόπου σου!