Σεξουαλικος βιασμος

19.09.2014
Σκεφτομαι αντρες που βιαζουν σεξουαλικα μια κοπελα... Αναβω πολυ σε τετοιες σκεψεις.

Γεια σου θεια Λουκία. Ειμαι κοπελα 18 ετων και ποτε δεν εχω τελειωσει κάνοντας σεξ με καποιον. Τελειωνω μονη μου ενω σκεφτομαι ή βλεπω σκηνες βιας, δηλαδη αντρες που βιαζουν σεξουαλικα μια κοπελα... Αναβω πολυ σε τετοιες σκεψεις. Αυτο δεν σημαινει οτ δεν μ' αρεσει το απλο σεξ με τ αγορι μ αλλα δεν εχω τελειωσει ποτε μαζι του. Ειναι κακο; Γενικα πες μου τη γνωμη σου πανω σε αυτο το θεμα που εχω. Ευχαριστω εξ αρχης!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, η φαντασίωση που χρησιμοποιείς για να αυνανίζεσαι δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν την χρησιμοποιείς για να μπορείς να έρθεις σε οργασμό και με το αγόρι σου.

Μάλιστα, πρέπει να ξέρεις ότι το καταναγκαστικό σεξ είναι από τις πιο δημοφιλείς γυναικείες –και αντρικές- φαντασιώσεις και δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί, όσο μένει στο επίπεδο της φαντασίωσης ή του σεξουαλικού παιχνιδιού.

Άλλωστε, θα μπορούσες να μοιραστείς αυτή τη φαντασίωση με το αγόρι σου και ίσως τον ανάψεις κι εκείνον περισσότερο. Αν πάλι τον ντρέπεσαι ή φοβάσαι ότι θα τον τρομάξεις, μπορείς να παίζεις το αγαπημένο σου σενάριο αποκλειστικά μέσα στο κεφάλι σου και να περνάει εκείνος καλά κι εσύ καλύτερα.