Πρόβλημα με το σεξ

15.09.2014
Πολλες φορές δεν έχει καν στύση και ανεβαινει με πολυ δύσκολα ή απ' την αλλη δεν θα τελειώνει με τιποτα...

Θεια μου αρχικα θα σε ευχαριστησω γιατι πολλές φορες με εχεις βοηθήσει και οι συμβουλες σου είναι άπαιχτες. Aς μπω στ θεμα π με βασανίζει εχω σχεση 1.5 χρόνο και το προβλημα ειναι οτι τις τελευταίες μερες δεν γινεται με τιποτα να κάνουμε ολοκληρωμένο έρωτα οσον αφορά τον οργασμο του, δηλαδη πολλες φορές δεν έχει καν στύση και ανεβαινει με πολυ δύσκολα ή απ' την αλλη δεν θα τελειώνει με τιποτα το εχω συζήτησει μαζι του και μια μου λεει ότι απλά νυστάζει ότι κάνει ζέστη, γενικα δικαιολογίες. Δεν είναι κατάσταση αυτη θεία μ, με στεναχωρει αυτή η κατάσταση. Να προσθέσω οτι εγω ειμαι 21 κ εκείνος 26. Σε ευχαριστώ θεια μ για το χρονο σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, σ' ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια, όμως φοβάμαι πως θα σε δυσαρεστήσω καθώς τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ καλά για το μέλλον της σχέσης σας. Τα προβλήματα στη στύση ενός υγιούς και νέου άντρα συνήθως έχουν ψυχολογικά αίτια κι εφόσον μέχρι πρόσφατα εκείνος ανταποκρινόταν μια χαρά και δεν έχει προκύψει κάποιος πολύ σημαντικός λόγος που να τον αγχώνει (θα στο είχε πει αν υπήρχε), σημαίνει ότι μάλλον η ψυχή του είναι δοσμένη αλλού κι απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει μαζί σου.

Όμως, καθώς του έρχεται δύσκολο να σου το πει κατάμουτρα και να αντιμετωπίσει την αντίδραση σου, σού "το λέει" έμμεσα, μήπως εσύ το περάσεις στο ντούκου κι εκείνος καταφέρει να το ξεπεράσει εντωμεταξύ. Βλέπεις, ο έρωτας είναι από τα πράγματα που δεν κρύβονται και πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας προδώσει.

Τώρα, το τι θα κάνεις εσύ μ' αυτή την κατάσταση -που δικαιολογημένα σε στεναχωρεί- είναι ένας άλλος λογαριασμός. Το καλύτερο θα ήταν πάντως, να του προτείνεις να κάνετε ένα "διάλειμμα" στη σχέση σας μήπως και καταφέρετε να επιθυμήσετε ξανά ο ένας τον άλλον, ή αν δεν τα καταφέρετε μεταξύ σας, μήπως επιθυμήσετε κάποιον άλλον περισσότερο στην πορεία.

Σίγουρα όμως, δεν λέει το να κάθεσαι και ν' ακούς φτηνές δικαιολογίες με σταυρωμένα χέρια.