Υπάρχει αγάπη αλλά....

16.10.2014
Δεν ξέρω τι είναι ο οργασμός. Τον έχω νιώσει μόνο μία φορά στα 6,5 χρόνια με τη μορφή ακούσιας σύσπασης του κόλπου, ενω τις υπολοιπες διακοπτεται...

Καλησπέρα Θεία Λουκία, θα γράψω αρκετά και ελπίζω να μη γίνω κουραστική. Είμαστε με τον σύντροφό μου εδώ και 6,5 χρόνια μαζί, από πολύ μικροί, από 18 χρονών (εγώ) εκείνος από 21. Αγαπιόμαστε πολύ, αλλά είχαμε κατά καιρός πολλά προβλήματα και ακόμα έχουμε (αποστάσεις λόγω σπουδών, προβλήματα με τους γονείς, έλλειψη προσωπικού χώρου και δουλειάς κτλ). Όποτε είμαι μαζί του νιώθω υπέροχα, τον λατρεύω, θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω μαζί του, να βγαίνουμε να κάνουμε πράγματα. Αλλά στο σεξ νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα...προσωπικά δεν ικανοποιούμαι. Πολλές φορές σκέφτομαι από μέσα μου, άντε να τελειώνουμε ή κάποιες φορές "στεγνώνω" τελείως ή πονάω. Επίσης δεν ξέρω τι είναι ο οργασμός. Από αυτά που έχω διαβάσει στο ίντερνετ, κάθε γυναίκα βιώνει τον οργασμό διαφορετικά. Κι εγώ, σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει, τον έχω νιώσει μόνο μία φορά στα 6,5 χρόνια με τη μορφή ακούσιας σύσπασης του κόλπου, ενω τις υπολοιπες διακοπτεται. Έχω ακούσει ότι το άγχος επίσης συμβάλει αρνητικά και από αυτό έχω μπόλικο. Λόγω των προβλημάτων που μας περιτριγυρίζουν και της ανασφάλειας για το μέλλον. Μερικές φορές όμως μου μπαίνουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό... άσχημες σκέψεις για τη σχέση μας. Μερικές φορές μετανιώνω που έχω δεσμευτεί τόσο πολύ (κυρίως συναισθηματικά) από τόσο μικρή... άλλες φορές νιώθω ότι έχω κουραστεί από όλα αυτά τα προβλήματα που δεν λύνονται και άλλες φορές σκέφτομαι μήπως με κάποιον άλλον άντρα θα έκανα καλύτερο σεξ... Βλέπετε ο φίλος μου είναι ο πρώτος κ ο μοναδικός με τον οποίο έχω κάνει σεξ... Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι αν λύνονταν τα προβλήματα που έχουμε και μέναμε μαζί, θα ήμουν ευτυχισμένη! Έχω ειλικρινα μπερδευτεί!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαίρη μου, με όποιον εραστή κι αν είσαι οι πιθανότητες του να βιώσεις τον οργασμό είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ικανότητα σου να χαλιναγωγείς τις έννοιες της ζωής, να χαλαρώνεις και να συγκεντρώνεσαι στις αισθήσεις σου. Αυτό είναι κάτι που μαθαίνεται με την εμπειρία, είτε μέσω του αυνανισμού είτε μέσω του συντροφικού σεξ, καθώς ανακαλύπτεις το σώμα σου αλλά και τη χρήση των φαντασιώσεων.

Με άλλα λόγια, ο οργασμός δεν είναι κάτι που περιμένεις να σου συμβεί ή να σου προσφέρει ένας σύντροφος, αλλά μια ενεργητική εμπειρία που εκδηλώνεται καθώς συμμετέχεις στην ερωτική πράξη με το μυαλό, την ψυχή και το σώμα σου. Αυτό λοιπόν είναι που πρέπει να κάνεις πριν απ' οτιδήποτε άλλο: σταμάτα να βαριέσαι, φρόντισε να ξυπνήσεις μέσα σου το πραγματικό ενδιαφέρον για το σεξ και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε μετατρέψουν σε ένα ερωτικό πλάσμα.

Διαφορετικά, όσο ανυπομονείς να ζήσεις τον οργασμό παθητικά, αντιμετωπίζοντας το σεξ σαν ενός είδους υποχρέωση που πρέπει να διεκπεραιώσεις, είναι επόμενο να μένεις ανικανοποίητη. Όσο για τα προβλήματα που λες πάντα θα υπάρχουν κι όταν θα λύνονται αυτά που έχεις, ευθύς αμέσως θα δημιουργούνται άλλα. Αυτό συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην συμβαίνει και σε σένα. Όμως δεν είναι λόγος αυτός για να μην απολαμβάνουμε τη ζωή τώρα.