Την εχω μικρή;

14.10.2014
Ολοι μου οι φίλοι λενε πως την έχουν πιο μεγάλη και έχουν και τρίχες ενώ εγω δεν εχω τιποτα...

Θεία λουκια ειμαι 13,5 ετών και εχω μήκος πέους 8,5 εκατοστά ολοι μου οι φίλοι λενε πως την έχουν πιο μεγάλη και έχουν και τρίχες ενώ εγω δεν εχω τιποτα, ειναι ανυσηχητικό; Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιάννη μου, μπορεί οι συνομήλικοι σου να έχουν γρηγορότερη σωματική ανάπτυξη από εσένα, όμως αυτό δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί καθόλου. Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς ωρίμανσης και όπως θα διαπιστώσεις σε δυο-τρία χρόνια από τώρα, δεν θα διαφέρεις σε τίποτα από τους φίλους σου.

Το γεγονός ότι εκείνοι έχουν τρίχες και πιο ανεπτυγμένα γεννητικά όργανα, δείχνει απλά ότι έχουν μπει νωρίτερα στην ηλικία της ήβης, κάτι που θα συμβεί αναπόφευκτα και σε σένα.

Όμως, αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να συγκρίνεις το μήκος του πέους σου με εκείνο των συμμαθητών σου, καθώς αυτό θα συνεχίσει να αυξάνεται μέσα στα επόμενα χρόνια για να αποκτήσει τις οριστικές του διαστάσεις περίπου στην ηλικία των 18 ετών.

Αν βέβαια, δεν δεις να αλλάζει κάτι στο σώμα σου (τρίχες, ύψος) μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, τότε θα μπορούσες να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε πάνε για εξετάσεις, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια σ' αυτόν τον τομέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ