Δεν καταλαβαινω τιποτα

18.10.2014
Το προβλημα μας ειναι οτι γινομαι τοσο υγρη κατα την διαρκεια της επαφης που δεν καταλαβαινουμε τιποτα. Τα παραλεω, αλλα καπως ετσι ειναι...

Θεια Λουκια καλημερα! Εχω ενα θεματακι και ειναι πρωτη μου φορα που επικοινωνω με καποιον αγνωστο για το θεμα που μου εχει παρουσιαστει τον τελευταιο καιρο! Εχω 2 χρονια σχεσης με ενα παιδι που δεν ειχαμε παντα τις τελειες ερωτικες επαφες. Δηλ πιο συγκεκριμενα με τον καιρο μειωθηκαν αλλα οχι σημαντικα. Το προβλημα μας ειναι οτι εγω γινομαι τοσο υγρη κατα την διαρκεια της επαφης που δεν καταλαβαινουμε καμια φορα τιποτα. Ενταξει τα παραλεω, αλλα καπως ετσι ειναι. Τι μπορω να κανω; Να αρχισω κρεμες; Να κανω πλαστικη για συσφιξη; Νομιζω οτι ειναι ακραια ολα αυτα οπως και εκεινος. Επισης αυτος δεν ανχωνεται και τοσο. Ισα ισα που μου λεει να μην αγχωνομαι και να υπαρχει θεληση και ολα τα άλλα θα τα βρουμε... Αλλα όσο να ναι εχω αγχωθει πολυ περισοτερο! Θα περιμενω απαντηση σας... Θα χαρω πολυ! Ευχαριστω εκτων προτερων!!!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πόπη μου, δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα σ' αυτά που μου λες. Το μόνο που βλέπω είναι ότι έχεις μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το τι θεωρείς "καλό σεξ" και πώς "πρέπει" να είναι τα πράγματα στο κρεβάτι και βέβαια αυτές οι εμμονές δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις αυτό που πραγματικά σου συμβαίνει.

Το να έχεις πιο αραιές ερωτικές επαφές είναι φυσιολογικό σε μια μακροχρόνια σχέση και εφόσον είσαστε ευχαριστημένοι και οι δύο από τη όποια συχνότητα δεν υπάρχει θέμα. Το ίδιο ισχύει και για την ύγρανση, η οποία θεωρείται απαραίτητη γενικότερα.

Από εκεί και πέρα, ένα λόγος για να μην νιώθεις "τίποτα" κατά τη διείσδυση είναι οι ακατάλληλες στάσεις στο σεξ, ιδιαίτερα αν ο σύντροφος σου δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος.

Φρόντισε λοιπόν να πειραματιστείς με διαφορετικές στάσεις και να αποβάλεις τις έμμονες ιδέες σου.