Πως θα τον ερεθίσω;

21.10.2014
Δεν θέλω να τον αγγίζω σε επίμαχα σημεία. Θέλω να τον ανάβω με σεμνό τρόπο ώστε μετά εκείνος να με διεκδικεί.

Θεία Λουκία, φέτος τελειώνω το Γυμνάσιο κι έχω σχέση με ένα παιδί στην ηλικία μου. Τον θέλω πολύ και εκείνος το ίδιο. Είμαστε μαζί τρεις μήνες. Τα πάμε πάρα πολύ καλά. Κάθε μέρα βρισκόμαστε.
Εγώ εγώ προχώρησει σε σχέση μου -δεν το μετανιώνω γιατί το έκανα και το ήθελα. Το θέμα είναι πως η τωρινή μου σχέση δεν έχει προχωρήσει με κοπέλα (είναι στην ηλικία μου). Θελω λοιπόν όταν είμαστε μαζί και μόνοι μας έξω να τον ανάβω αλλά όχι με πρόστυχο τρόπο. Δηλαδή δεν θέλω να τον αγγίζω σε επίμαχα σημεία γιατί μπορεί να μην θέλει και να με παρεξηγήσει και μετά να γίνει χαμός... Θέλω να τον ανάβω με σεμνό τρόπο ώστε μετά εκείνος να με διεκδικεί.
Απλά δεν θέλω να κάνω κάτι πρόστυχο γιατί εκείνος μπορεί να μην θέλει. Δεν μου δείχνει ότι είναι εκεί το μυαλό του. Είναι τρυφερός. Όταν με αγκαλιάζει βάζει τα χέρια του πολύ λίγο πιο πάνω από τον ποπο μου και εγώ εύχομαι από μέσα μου να με χούφτωσει. Ίσως όμως να μην τον ανάβουν και αυτά που του κάνω δλδ φιλιά στον λαιμό, στο στόμα, η που βάζω το πόδι μου ανάμεσα στα δικά του... Συγνώμη αν έγινα πρόστυχη... Είσαι το μόνο άτομο που μίλησα ελεύθερα.... Θα περιμένω απάντηση σου.. Σε παρακαλώ μην με ξεχάσεις.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να τον ανάψεις. Το πιθανότερο είναι ότι εκείνος ήδη ανάβει αρκετά, αλλά καθώς είναι άβγαλτος ντρέπεται να στο δείξει. Αν λοιπόν θέλεις να σ' αγγίξει κάπου συγκεκριμένα, αρκεί να πάρεις το χέρι του και να το βάλεις εκεί που θέλεις. Ακόμη κι αν τραβιέται στην αρχή, γρήγορα θα πιάσει το υπονοούμενο και θα πάρει το θάρρος που χρειάζεται για να αρχίσει να παίρνει και δικές του πρωτοβουλίες.