Αργεί να ολοκληρωσει

23.10.2014
Δεν εχουμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Ομως η σεξουαλικη πραξη διαρκει σχεδον παντα πανω απο 45 λεπτά...

Θεια λουκια καλησπερα! Ειμαι σε μια σχεση εδω και 3 χρονια 19 εγω 21 αυτος. Περναμε πολυ ομορφα με το αγορι μου και αν κ τσακωνομαστε συχνα δεν εχουμε κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Ομως η σεξουαλικη πραξη διαρκει σχεδον παντα πανω απο 45 λεπτά. Δεν λεω πως ειναι κακο αυτο. Εκεινος μου εχει πει πως μπορει να το ελέγξει και επειδη του αρεσει θέλει να κρατησει οσο περισσότερο γινεται. Ομως μερικες φορες σκεφτομαι πως ισως φταιω εγω που αργει επειδη δεν τον ελκυω αρκετα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, τι κάθεσαι και σπαζοκεφαλιάζεις; Προφανώς αυτή η διάρκεια των 45 λεπτών είναι κουραστική όταν γίνεται σκοινί-κορδόνι και δεν χρειάζεται να την υπομένεις, ή να αρχίσεις να αυτομαστιγώνεσαι για το μήπως "φταις" εσύ.

Απλά πες του ότι μια φορά στο τόσο είναι εντάξει το λίγο παραπάνω, αλλά για το καθημερινό, καλό θα ήταν να συντομεύει λιγάκι την επίδειξη της αντοχής του, γιατί έχουμε και δουλειές -άσε που μπορεί να πάθεις και κανέναν ερεθισμό και να 'χεις άλλα.

Επίσης, για να επισπεύσεις τη διαδικασία μπορείς να δοκιμάσεις και μερικά κολπάκια που θα τον κάνουν να χάσει τον έλεγχο, όπως μερικά "βρωμόλογα" που θα εκθειάζουν τα προσόντα του σε συνδυασμό με μερικά παιχνιδάκια με τους όρχεις του, λεπτομέρειες για τα οποία θα βρεις πλήθος στα άρθρα του WomenOnly, μέσα στη στήλη του Sex.
Καλή ανάγνωση!