Δεν εισχωρει τελειως

28.10.2014
Την ωρα της σεξουαλικης επαφης το πεος του δεν εισχωρει μεχρι το τελος σαν να το σταματαει κατι και ετσι δεν μπορουμε να το απολαυσουμε...

Θεια λουκια! Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για την βοηθεια που προσφερετε σε οσους σας εχουν αναγκη. Κανετε πραγματικα καλη δουλεια σε αυτο! Αν μπορεις θελω να μου απαντησεις σε μια σημαντικη ερωτηση... Ειμαι 19 χρονων και εχω μια σχεση 6 μηνων με ενα αγορι 25 χρονων. Περναμε πολυ καλα μαζι, τον αγαπαω πολυ νιωθω ωραια οταν ειμαστε μαζι. Ομως υπαρχει ενα προβλημα... Την ωρα της σεξουαλικης επαφης το πεος του δεν εισχωρει μεχρι το τελος σαν να το σταματαει κατι και ετσι δεν μπορουμε να το απολαυσουμε. Προσπαθει αρκετα να εισχωρησει τελειως αλλα δεν μπορει. Μηπως φταιω εγω σε αυτο; Μηπως εχω προβλημα; Να παω σε γυναικολογο; Αχ εχω αγχωθει. Σας παρακαλω απαντηστε μου. Σας ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαίρη μου, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όμως, στην περίπτωση σου όπως μου τα λες μισά, χωρίς επαρκή περιγραφή, αναγκαστικά μισά θα σου απαντήσω. Βλέπεις ένας λόγος που το αγόρι σου δεν μπορεί να μην εισχωρήσει πλήρως ίσως οφείλεται στο ότι είναι ιδιαίτερα "προικισμένο", δηλαδή να έχει πολύ μακρύ πέος κι έτσι να... περισσεύει και κάτι λίγο απ' έξω.

Άλλος λόγος είναι να υπάρχει από την πλευρά σου κάποιο ανατομικό πρόβλημα. Βέβαια, σ' αυτή την περίπτωση θα ένιωθες έντονο πόνο, αλλά δεν μου αναφέρεις κάτι τέτοιο, οπότε μάλλον δεν ισχύει.

Ωστόσο, το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο για να αποκλείσεις το δεύτερο ενδεχόμενο κι από εκεί και πέρα να προσαρμοστείτε και οι δύο ανάλογα με τις συνθήκες.
Ούτως ή άλλως, είσαι σε μια ηλικία που θα έπρεπε ήδη να έχεις κάνει την πρώτη σου "αναγνωριστική" επίσκεψη και μ' αυτή την αφορμή δεν πρέπει να την αναβάλεις άλλο.