Απο 20 και σκληρο 17 και μαλακο

27.10.2014
Τελευταια φορα που το καναμε υπηρξε ενα ατυχηματακι... Δοκιμαζαμε μια περιεργη σταση και του διπλωθηκε πολυ προς τα κατω και τον πονεσε πολυ.

Θεια μου ειμαι 16 και τα εχω με ενα παιδι 20 χρονων εδω και 3 μηνες... Ολο αυτο το καιρο ολα στη σεξουαλικη μας ζωη ηταν μια χαρα μεχρι που ενα σαββατοκυριακο που μειναμε μαζι και τελειωσε 2-3 φορες με σεξ και στοματικο σε καποια φαση αφου κοιμηθηκαμε το βραδυ, τα ξημερωματα δεν ειχε ολοκληρωμενη στυση και ηταν πολυ μαλακο... Το αγορι μου εχει φοβηθει πολυ... Σε παρακαλω θεια μου απαντα μας το συμοντοτερο δυνατο. Τι μπορει να εχει και τι λυση προτεινεις; Να συμπληρωσω οτι την τελευταια φορα που το καναμε εκεινο το βραδυ το βραδυ υπηρξε ενα ατυχηματακι... Δοκιμαζαμε μια περιεργη σταση και του διπλωθηκε πολυ προς τα κατω και τον πονεσε πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων... Περιμενω την απαντηση σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αριάδνη μου, δεν ξέρω πότε συνέβη το ατύχημα, αλλά ο καλός σου πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτεί άμεσα έναν ουρολόγο-ανδρολόγο, γιατί μετά το ακροβατικό που μου περιγράφεις μπορεί να έπαθε κάταγμα πέους και αν δεν το προσέξει να αποκτήσει μόνιμο πρόβλημα στύσης.

Για να καταλάβεις, σε μια τέτοια περίπτωση ακόμα και οι ώρες μετράνε, πόσο μάλλον αν έχουν περάσει μέρες. Δηλαδή δεν πρέπει να το αφήσετε άλλο στην τύχη. Πηγαίνετε τώρα κιόλας σε ένα νοσοκομείο με ουρολογικό τμήμα που εφημερεύει και ζητήστε εξέταση και διάγνωση.

Ελπίζω βέβαια, να πρόκειται απλά για κάποιο... στραμπούληγμα και να χρειάζεται μόνο λίγη ξεκούραση μετά τις κοπιώδεις ασκήσεις που του επιβάλατε. Όμως καλύτερα να είσαστε σίγουροι και να μην παίζετε με αυτό το ζήτημα.