Δεν γουστάρει βρομόλογα

11.11.2014
Όλοι οι πρώην μου τρελαινόντουσαν με κάτι τέτοια αλλά αυτός όχι... Και να πεις ότι έχουμε σχέση...

Τι να πω είναι το πρώτο αγόρι που μου το λέει και δεν καταλαβαίνω τον λόγο... Είναι 23 ετών και εγώ 20... Το αίμα μας βράζει και αυτός μου λέει ότι ξενερώνει απίστευτα με αυτά... Όλοι οι πρώην μου τρελαινόντουσαν με κάτι τέτοια αλλά αυτός όχι... Και να πεις ότι έχουμε σχέση... Μια ελεύθερη σχέση έχουμε που αυτός το ζήτησε στο κάτω κάτω... Τον ρωτάω αν θέλει σχέση και με λέει όχι απλά δεν τα γουστάρει αυτά... Είπα για μια φορά να μην πω τίποτα τέτοιο και πάνω στην διέγερση του λέω απλά σκισε με... Και ξαφνικά σταμάτησε, αποστασιοποιήθηκε και με λέει άσε δεν θέλω... Για ποιο λόγο να παίρνει τόσο συναισθηματικά το sex από την στιγμή που όπως λέει δεν θέλει να έχουμε σχέση... Αλλά και σχέση να είχαμε γίνεται πάνω στην ώρα αυτή να μην πεις τίποτα τέτοιο; Από ότι με έχει πει δεν γούσταρε τέτοια με καμία από τις πρώην του... Αρα δεν φταίω εγώ. Τότε τι; Σε παρακαλώ θεία μου βοήθησέ με....

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ζωή μου, κανείς δεν "φταίει". Το να αρέσκεται ή να μην αρέσκεται στα βρωμόλογα κάποιος είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου κι αυτό είναι κάτι που θα μάθεις αποκτώντας περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες. Όπως σε κάποιους αρέσουν οι ξανθές και σε άλλους οι μελαχρινές, το ίδιο ίδιο ισχύει κι εδώ.

Τώρα το αν εσύ ξενερώνεις με το ξενέρωμα του, είναι κι αυτό θέμα δικού σου προσωπικού γούστου. Πιθανόν αυτή η προτίμηση να είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διέγερση σου αυτή τη στιγμή. Όμως, όπως επίσης μπορεί να μάθεις αποκτώντας περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες ο τρόπος που τη βρίσκουμε ερωτικά μπορεί να προσαρμόζεται και να αλλάζει ανάλογα με τον εκάστοτε σύντροφο μας στο κρεβάτι. Δηλαδή, με τον καιρό θα διαπιστώσεις ότι ο τρόπος που σου άρεσε ή σου αρέσει να κάνεις έρωτα με έναν συγκεκριμένο άτομο δεν σε ικανοποιεί με κάποιο άλλο.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στη σχέση, ακόμα κι αν είναι καθαρά σεξουαλικού τύπου. Αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις χρόνο και να δεις το όλο ζήτημα πιο ανοιχτά, τότε δεν υπάρχει λόγος να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία. Το σεξ και ιδιαίτερα το ευκαιριακό σεξ, έχει ως πρωταρχικό στόχο την προσωπική μας ικανοποίηση κι αν αυτή είναι ανύπαρκτη, δεν υπάρχει λόγος να επιμένουμε.

Από την άλλη, αν αυτός ο τύπος σε ανάβει γενικότερα ή έχει άλλα ενδιαφέροντα χαρίσματα ως εραστής, τότε ίσως ανακαλύψεις ότι αξίζει και αποδίδει καλύτερα το να κρατάς το στόμα σου κλειστό, παρά να υποχρεώσεις τον άλλον να μιλάει ή ν' ακούει όταν δεν θέλει.