Ορμονες στο κοκκινο

13.11.2014
Η αληθεια ειναι πως και μενα μου λειπει η παρουσια ενος αρσενικου, ομως δεν μπορω να βγαλω ταμπελακι ανοιξαμε και σας περιμενουμε.

Καλησπερα θεια Λουκια και συγχαρητηρια για τη στηλη σου. Ειμαι 21 και σπουδαζω , κοντα ενα χρονο δεν εχω ερθει σε επαφη με αντρα. Το προβλημα ξεκινησε οταν πηγα το καλοκαιρι στο γυναικολογο για ενα τεστ παπ, ολα καλα ειχε ερθει και η μαμα μου μαζι και οταν τελειωσαμε ο γυναικολογος γυρισε και της ειπε : εε θα βρει κι ενα καλο παιδι και θα ειναι πιο σεξουαλικα ενεργη. Επειτα σε ενα φορουμ που ημουν μελος και εγραφα καποιες σκεψεις μου, με πηραν στο δουλεμα και ειδικα ενας μου εστειλε μηνυμα λεγοντας πως: καποια στιγμη θα βρεθει ενα καλο παιδι. Ολοι μου οι φιλοι που με ξερουν προσωπικα υποστηριζουν πως απο τη μερια μου δεν γινεται κατι λαθος οσον αφορα την προσεγγιση και τους παραξενευει που ειμαι ελευθερη ακομα. Μεχρι και στο γυμναστηριο που παω συνεχως μονη κανεις δεν με πλησιασε ποτε. Μεχρι που σημερα στη σχολη πανω στην κουβεντα με δυο κοπελες αρχισαν να με δουλευουν. Η αληθεια ειναι πως και μενα μου λειπει η παρουσια ενος αρσενικου, ομως δεν μπορω να βγαλω ταμπελακι ανοιξαμε και σας περιμενουμε. Ποια ειναι η γνωμη σου και συμβουλη σου; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα, η περιγραφή των αυθόρμητων αντιδράσεων όσων έρχεσαι σε επαφή (γυναικολόγος, μέλη του φόρουμ, συμφοιτήτριες) μπορεί να είναι αγενής, αλλά δείχνει σαφέστατα πως υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά σου το οποίο φωνάζει από μακριά ότι κάτι δεν πάει καλά στην αντίληψη που έχεις για τις σχέσεις και το σεξ. Ίσως οι φίλοι σου που σε ξέρουν προσωπικά και σε καθησυχάζουν, απλά να μην θέλουν να σε στεναχωρήσουν ή να σε έχουν συνηθίσει και να μην το προσέχουν καν.

Όμως, το γεγονός ότι έχεις εισπράξει πάνω-κάτω τις ίδιες αντιδράσεις από τόσο διαφορετικές πλευρές, σημαίνει ότι τα ίδια μηνύματα εκπέμπεις και προς τους άντρες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, οπότε είναι λογικό να τους διώχνεις μακριά σου.

Φυσικά, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνεις λάθος. Όμως, πιθανολογώ από αυτό που λες πως "δεν μπορώ να βγάλω ταμπελάκι", ότι πρέπει να είσαι μάλλον υπερβολικά ρομαντική ή και υπερβολικά συγκρατημένη απέναντι στα αρσενικά με αποτέλεσμα να δείχνεις ουσιαστικά "μη διαθέσιμη".

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον θέλεις να ζευγαρώσεις θα πρέπει να βάλεις τη συμπεριφορά σου κάτω από το μικροσκόπιο για να εντοπίσεις τι κάνεις λάθος ώστε να μπορέσεις να το διορθώσεις και να γίνεις πιο ελκυστική για το άλλο φύλο.

Ως προς αυτό πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να ψάξεις μέσα στη διπλανή στήλη "Σχέσεις", όπου υπάρχει μεγάλο πλήθος σχετικών άρθρων τα οποία θα σου δώσουν πολλές ιδέες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ