Προωρη εκσπερματωση

14.11.2014
Πως θα χειριστώ το οτι η κοπελα μου δεν με βοηθαει σε αυτο παρα μονο να νευριαζει λεγοντας "δεν το εχουμε"!

Καλησπερα. Με εχει κουρασει αυτο και πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχιστει θα τελειωσει η σχεση με την κοπελα μου, γιατι λογικο ειναι και αυτη να μην της αρεσει αυτο. Πως μπορω να σταματησω την γρηγορη εκσπερματωση; Και επισης πως θα χειριστώ το οτι η κοπελα μου δεν με βοηθαει σε αυτο παρα μονο να νευριαζει λεγοντας "δεν το εχουμε"! Αντρας 20 χρονων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητέ μου, λυπάμαι που εισπράττεις τέτοια έλλειψη κατανόησης από την κοπέλα σου και με στεναχωρεί ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου "καραγκιόζη", κάτι που είμαι σίγουρη ότι δεν σου αξίζει.

Οπωσδήποτε, η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά είναι κάτι που σίγουρα μπορείς να καταπολεμήσεις με λίγη προσπάθεια και την κατάλληλη τεχνική. Όλες τις λεπτομέρειες επ' αυτού μπορείς να τις μάθεις από τα άρθρα μας στο WomenOnly, "Πρόωρη εκσπερμάτωση και πώς να βοηθήσεις" και "Όχι μόνο μια στιγμή: η λύση στην πρόωρη εκσπερμάτιση", τα οποία θα σου δώσουν την πλήρη εικόνα του προβλήματος καθώς και τις διαθέσιμες λύσεις για να το καταπολεμήσεις.

Όμως, όπως θα διαπιστώσεις διαβάζοντας τα, ένα από τα μέρη του προβλήματος που αντιμετωπίζεις εσύ προσωπικά είναι ότι η σύντροφος σου δεν είναι συνεργάσιμη και μάλιστα, από τα συμφραζόμενα σου φαίνεται ότι όχι μόνο δεν σε βοηθάει, αλλά σου καταρρακώνει και το ηθικό. Βέβαια, ως προς αυτό μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να δώσεις λύση, καθώς δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι αυτή η κοπέλα ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα κι ότι είναι άξια να βρίσκεται κοντά σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ