Λεει πως με θελει, αλλα....

21.11.2014
Σιγα σιγα ομως προσπαθω να τον βαλω στο τρυπακι να εμπλουτισουμε λιγο την σεξουαλικη μας ζωη... Μαλλον ομως αυτο του φερνει νυστα.

Θεια Λουκία καλημέρα. Η ωρα ειναι 6:28 τα ξημερωματα, κ εγω ειμαι ξύπνια γιατί πολύ απλά απογοητεύτηκα. Είμαι μία κοπέλα παχουλή και μέχρι τώρα, με όσους άντρες ήμουν σε σχέση ή απλά έκανα έρωτα, ένιωθα αποδεκτή και αρεστή. Μέχρι και τώρα. Είμαι με ένα αγόρι εδώ και 5 μήνες, όλα καλά, όλα όμορφα, λέει οτι με θέλει, αλλά χθες το βράδυ κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών τον πήρε ο ύπνος. Παρατήρησα οτι πήγε να ξανασυμβει πιο παλια, αλλα τον σκούνταγα τάχα μου κατα λαθος, η τον ρωταγα για πλακα αν κοιμηθηκε κ μου λεγε οχι. Σημερα ομως δεν μπορει να μου πει οχι... Ειναι γεγονός οτι όταν τα βρήκαμε και ειπαμε να ειμαστε μαζι, ειχε να κανει ερωτα 3 χρονια, και σε καποιους τομεις δεν τα παει καλα. Πχ, εμπαινε κατευθειαν στην επαφη, και τα παιχνιδια πριν ουτε που ασχολιοταν. Σιγα σιγα ομως προσπαθω να τον βαλω στο τρυπακι να εμπλουτισουμε λιγο την σεξουαλικη μας ζωη... Μαλλον ομως αυτο του φερνει νυστα. Να τονισω καπου εδω οτι θεμα κουρασης δεν υπαρχει μιας και ειναι σε αδεια, κ οτι καθε φορα πριν ερθουμε σε επαφη θελει να τρωει. Και τρωει και πολυ. Ισχυριζεται οτι παιρνει δυναμεις και οτι αν δεν φαει δεν θα μπορει να αποδωσει. Ειμαι μπερδεμενη, τον θελω, αλλα δεν μπορω να μεινω με κακο σεξ για το υπολοιπο της ζωης μου. Δεν ξερω πως πρεπει να χειριστω το οτι τον πηρε ο υπνος, ουτε επισης για το αν αξιζει να ασχοληθω. Μετα το χθεσινο, ουτε αγκαλια δεν θελω να με παρει! Και κοιμηθηκα στην ακρη του κρεβατιου, δεν ηθελα να με ακουμπα... Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίλα μου, είναι σαφές ότι ο τύπος έχει θέμα αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να πάρεις το θέμα του προσωπικά. Αν ο λόγος που είναι μαζί σου είναι για να τον ταΐζεις, να τον ποτίζεις και να τον... νανουρίζεις με ένα στα γρήγορα, τότε κι εσύ έχεις κάθε λόγο να τον ξεφορτωθείς.

Αυτό όλο δεν έχει καμιά σχέση με το αν είσαι παχουλή ή όχι, αλλά με το πώς βλέπει εκείνος το σεξ και τις σχέσεις γενικότερα. Για να στο πω αλλιώς, πρόκειται περί κάφρου.

Το να αποκοιμηθεί κάποιος μια φορά στα χρονικά πάνω στα προκαταρκτικά από κούραση ή από μεθύσι, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αλλά το να το έχει πάρει συνήθεια, δεν είναι κάτι που μπορείς να συγχωρήσεις.

Πες του λοιπόν απλά και ξεκάθαρα ότι "δεν είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και δεν ονειρεύομαι έτσι το μέλλον μου" και τελείωνε με την περίπτωση του. Αν θέλει τσάμπα φαΐ, ας πάει στο συσσίτιο, όσο για το σεξ που σου προσφέρει, είμαι σίγουρη ότι ακόμη και μόνη σου περνάς πολύ καλύτερα.