Με θέλει αλήθεια;

25.11.2014
Μου είπε ότι του αρέσω ακόμα. Δεν τον πίστεψα και μου είπε ότι θέλει να προχωρήσουμε...

Γεια σου θεία Λουκία . Θέλω να σε ρωτήσω κάτι... Πέρυσι ένα αγόρι μου είχε κάνει μια πλάκα και μου είχε πει ότι με γούσταρε... Τελοσπάντων φέτος πάμε λύκειο. Εγώ πάω στο ΕΠΑΛ και αυτός πάει Γενικό. Να μην πολυλογώ μια μέρα πάτησα κατα λάθος στο προφίλ του facebook και είχε γενέθλια ήταν 12 Νοέμβριου πρόσφατα δηλαδή και του έστειλα χρόνια πολλά. Δεν το έχω φίλο αλλά του το έστειλα. Μου λέει ευχαριστώ πολύ του στέλνω αυτή τη φάτσα :-), μου λέει στο ΕΠΑΛ είσαι ε; Τελοσπάντων αρχίσαμε την συζήτηση. Μου είπε ότι του αρέσω ακόμα. Δεν τον πίστεψα και μου είπε ότι θέλει να προχωρήσουμε (ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ). Μιλήσαμε και μου είπε να πάω κάτω από το σπίτι του. Τη 1η μέρα είχα μια δουλειά. Τη δεύτερη δεν ήμουν καν στην πόλη που ζω (να μην στα πολυλογώ δεν ήθελα να πάω γιατί δεν θέλω να φαίνεται ότι τον κυνηγάω εγώ) και μου λέει τώρα δεν θέλω εγώ επειδή δεν ήρθες σπίτι μου από κάτω. Και του λέω αν ήθελες να μου έλεγες σήμερα (την 3η μέρα που μιλάγαμε) να έρθεις σπίτι μου. Και μου λέει μετά άσε με μην μου μιλάς. Αλλά δεν ξέρω του αρέσω ή δεν με θέλει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δήμητρα μου, το θέμα δεν είναι αν σε θέλει -καθώς σίγουρα σε θέλει- αλλά το γιατί σε θέλει και πόσες άλλες θέλει ταυτόχρονα μαζί μ' εσένα. Αυτό που καταλαβαίνω απ' ό,τι μου λες είναι ότι σε θέλει για να κάνετε σεξ. Δηλαδή, ΔΕΝ είναι ερωτευμένος μαζί σου, ούτε ονειρεύεται να γίνετε ζευγάρι, να παντρευτείτε, να κάνετε πέντε παιδιά και να γεράσετε μαζί.

Αν εσύ θέλεις να κάνεις σχέση, έστω και μικρότερη διάρκεια, τότε αυτό το αγόρι δεν κάνει για σένα, γιατί δεν είναι σε θέση να σου δώσει αυτό που θέλεις. Σ' αυτή την περίπτωση, μπορείς να νιώσεις κολακευμένη από το ενδιαφέρον του, αλλά να σταματήσεις εδώ αυτές τις κουβεντούλες, αφού δεν οδηγούν πουθενά.

Αν πάλι θέλεις απλά να περάσεις καλά για λίγο και να διασκεδάσεις την πλήξη σου, μπορείς να πας στο σπίτι του και να κάνετε ότι είναι να κάνετε, χωρίς άλλες υποχρεώσεις απέναντι του.

Ξεκαθάρισε λοιπόν μέσα σου τι θέλεις εσύ από αυτόν και αναλόγως πράττεις. Να θυμάσαι πάντως ότι το γεγονός πως του έχεις δώσει λίγη σημασία και έχεις μιλήσει μαζί του -έστω με την ελπίδα να θέλει κάτι περισσότερο από σεξ- δεν σε υποχρεώνει να συνεχίσεις να μιλάς μαζί του ή να δώσεις οποιαδήποτε συνέχεια στην ιστορία.