Πώς να τον ξανακερδίσω;

29.11.2014
Μου ζητησε να τα ξαναβρουμε και εγω δεχτηκα αλλα μετα ηταν ολα διαφορετικα, μου μιλουσε αποτομα και...

Ημουν εδω και 10 μηνες με ενα αγορι το οποιο αγαπουσα παρα πολυ και με αγαπουσε και αυτος. Πριν μια βδομαδα τον χωρισα για ενα πολυ χαζο λογο εκεινος κατευθειαν μου ζητησε να τα ξαναβρουμε και εγω δεχτηκα αλλα μετα απο λιγες ωρες ηταν ολα διαφορετικα μου μιλουσε αποτομα μου ελεγε οτι τιποτα αλλο δν εχει σημασια εκτος απο την οικογενεια και διαφορα τετοια και δυο μερες μετα οταν συναντηθηκαμε μου παρσδεχτηκε οτι δν νιωθει πλεον ερωτευμενος αλλα οτι ακομα με αγαπαει δν μπορω να πω οτι εχουνε χωρισει εντελως αλλα ειμαστε σε περιπλοκη σχεση και ο λογος που δν εχουμε χωρισει ακομα ειναι γτ εχουμε πει να προσπαθησουμρ ωστε να ξαναβρει τα συναισθηματα του και γτ δν θελεο να με χασει αλλα δν νιωθει το ιδιο με παλια εγω ομως ποναω αλλα δν θελω να τον αφησω σε αυτο που θελω την βοηθεια σου και την αποψη σου ειναι στο αν εχουμε ελπιδες να τα ξαναβρουμε και να ειμαστε οπως παλια και στο πως να τον κανω να μς ξαναερωτευτει.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα, αυτή τη στιγμή είναι πληγωμένος και έχει χάσει την εμπιστοσύνη του σε σένα, γι' αυτό σου λέει ότι δεν νιώθει όπως παλιά. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη λοιπόν, θα πρέπει να του ζητήσεις συγνώμη -και να το εννοείς- να παραδεχτείς ότι φέρθηκες ανώριμα και να του υποσχεθείς ότι δεν θα ξανακάνεις τέτοια απερισκεψία ξανά. Επίσης, μπορείς να του πεις ότι με αυτή τη βλακεία που έκανες, κατάλαβες πόσο σημαντικός είναι για σένα και πόσο πολύ τον αγαπάς.

Έτσι, ίσως μπορέσεις να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη του και να ξεπεράσετε το όλο επεισόδιο. Να ξέρεις όμως ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό κι ότι καμιά φορά μπορεί να μην έχουμε δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις μας. Γι' αυτό και θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο στο εξής όταν παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων και να μην κάνεις ποτέ ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ