Τι θέλει; Δεν βγάζω άκρη

01.12.2014
Είναι λίγο απ' όλα, του αρέσει το άγριο, του αρέσει να βρίζει στο sex να κάνει πολλά και διαφορα. Δεν ξέρω τι γίνεται, δεν βγάζω άκρη...

Μιλάω με έναν που είναι 27, τώρα τα έκλεισε, και μιλάγαμε για sex και μου είπε ότι ήτανε πάντα ο πιο έμπειρος απ όλες και θέλω πολύ να το κάνω μαζί του γιατί μάλλον θα παιχτεί σχέση μαζί του και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί είναι από τα άτομα που του αρέσει μια γυναικα να τον προκαλεί να κάνει τον μαθητή που λέμε στο sex να μου δένει τα ματια + αλυσίδες και άγριο sex και περίεργες στάσεις. Θέλει να τον πολιορκώ και μου είπε είναι και παρα πολύ δύσκολος στην πίπα. Είναι λίγο απ' όλα, του αρέσει το άγριο, του αρέσει να βρίζει στο sex να κάνει πολλά και διαφορα πράγματα. Μου λέει ποιο είναι το πιο extreme πράγματα που έχω κανει στο σεξ ή που θα ήθελα να κανω και ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που θέλει εκείνος να δοκιμάσει μαζί μου. Δεν ξέρω τι γίνεται, δεν βγάζω άκρη από αυτά που μου λέει. Βοήθησε με. Είναι τοξότης αν σε βοηθάει αυτό κι εγώ ταύρος.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τζωρτζίνα μου, πριν απ' όλα πρέπει να σου πω ότι δεν κατέχω τα αστρολογικά. Όμως ο τύπος που μου λες μου φαίνεται λίγο καραγκιόζης. Βλέπεις, το σεξ δεν γίνεται στο μιλητό κι όταν ακούς κάποιον να κοκορεύεται και να καμαρώνει για το πόσο σπουδαίος εραστής καλύτερα να μην μπλέκεις μαζί του, γιατί είναι τσάμπα κόπος.

Τέτοιοι τύποι είναι όλο λόγια και βλέπουν το σεξ σαν σπορ, χωρίς συναίσθημα και χωρίς να ενδιαφέρονται για τη δική σου ικανοποίηση. Με άλλα λόγια δεν έχουν ιδέα τι θα σημαίνει πραγματικά καλό σεξ, κάτι που γίνεται μόνο όταν έχεις και κάποιο συναισθηματικό δεσμό με τον άλλον άνθρωπο. Αλλιώς, καλύτερα να αυτοϊκανοποιηθείς και να γλιτώνεις το παραμύθιασμα.

Περιττό ν' ασχολείσαι λοιπόν, κι ακόμα πιο περιττό να αγχώνεσαι για το πώς θα τον εντυπωσιάσεις. Στη θέση σου θα του είχα ρίξει άκυρο ήδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ