Θελω να προχωρησω αλλα φοβαμαι

05.12.2014
Θελω πολυ να προχωρησω αλλα η σκεψη του πονου με κανει να δισταζω...Τι να κανωω;

Θεια Λουκια καλησπερα... Θελω βοηθεια σε οτι αφορα στον πονο της πρωτης φορας. Θελω πολυ να προχωρησω αλλα η σκεψη του πονου με κανει να δισταζω...Τι να κανωω; Ειναι μεγαλη αναγκη. Ειμαι 17 ετων κ το αγορι μ 26. Μην αγνοησετε σας παρακαλω αυτο το μηνυμα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλενα μου, αν σκέφτεσαι ότι θα πονέσεις, τότε είναι σίγουρο ότι θα πονέσεις, αφού από τον φόβο σου δεν θα μπορείς να χαλαρώσεις και να ερεθιστείς πραγματικά, ώστε να υγρανθείς αρκετά και η διείσδυση να γίνει ανώδυνα.

Συνεπώς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να σκέφτεσαι ιστορίες τρόμου και άλλα παραμύθια που μπορεί να έχεις ακούσει για την 'πρώτη φορά' και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να συγκεντρωθεί στις πραγματικές σωματικές αισθήσεις σου την ώρα των προκαταρκτικών.

Ως προς αυτό πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζονται τουλάχιστον 15-20 λεπτά προκαταρκτικών (από εκείνον προς εσένα) με συνδυασμό φιλιών, χαδιών, δάχτυλου ή και στοματικού για να νιώσεις έτοιμη για τη διείσδυση. Μάλιστα, θα καταλάβεις ότι έχεις ερεθιστεί αρκετά κι ότι είσαι έτοιμη να προχωρήσετε όταν θα θέλεις να τον νιώσεις μέσα σου κι η ανάγκη αυτή θα είναι πιο δυνατή απ' οποιαδήποτε άλλη σκέψη, με άλλα λόγια θα νιώθεις έντονο σεξουαλικό πόθο για εκείνον. Αν δεν φτάσεις να νιώσεις κάτι τέτοιο, καλύτερα να μην το τολμήσεις και να το αφήσεις για κάποια επόμενη φορά.

Ως προς τον πόνο τώρα, επίσης πρέπει να ξέρεις ότι έντονο πόνο νιώθει ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών (κάπου 10%), καθώς για τις περισσότερες είναι περισσότερο μια ενόχληση τύπου τσίμπημα ή τσούξιμο, ενώ κάποιες άλλες (20-30%) δεν νιώθουν απολύτως καμιά ενόχληση.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν "πονάς", είναι ένας πόνος που κρατάει μόνο λίγα δευτερόλεπτα -κάτι σαν το τρύπημα των αυτιών- μέχρι να μετρήσεις αργά ως το δέκα και μετά εξαφανίζεται εντελώς.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή νιώθεις μια έντονη πίεση (όπως όταν πιέζεις το μάγουλο σου με το δάχτυλο) σε συνδυασμό με τσούξιμο, σαν να υπάρχει ένα φράγμα που δεν επιτρέπει στο πέος να διεισδύσει, αλλά αν ο σύντροφος σου συνεχίζει να σε πιέζει αργά αλλά σταθερά με το πέος του, ξαφνικά ο παρθενικός υμένας υποχωρεί και... παφ, η δίοδος ελευθερώνεται κι αυτό είναι όλο. Εξάλλου, αν ήταν να είναι κάτι τόσο τρομερό όπως το φαντάζεσαι, οι περισσότερες γυναίκες θα έμεναν παρθένες για πάντα.

Σταμάτα λοιπόν να αυθυποβάλλεσαι και να επιτρέπεις στις ενοχές που κουβαλάς για το σεξ να υπονομεύουν τη σεξουαλικότητα σου. Η ερωτική πράξη είναι μια απόλυτα φυσιολογική πράξη η οποία μας προσφέρει ικανοποίηση και ηδονή, όσο καμιά άλλη σαρκική απόλαυση δεν μπορεί να προσφέρει. Συνεπώς, ό,τι κι αν νιώσεις αυτή την πρώτη φορά αξίζει τον κόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ