Δεν μπορώ να τελειώσω μαζί του

16.12.2014
Πλην ελαχιστων περιπτωσεωνδεν μπορω να τελειωσω, δηλαδη με εχει κανει να τελειωσω 5 φορες εδω και 7 χρονια. Καποιο προβλημα δεν εχω καθως μονη μου μπορω να αυτοικανοποιηθω...

Καλησπερα, εχω ενα σοβαρο θεμα με το αγορι μου.Ειμαστε μαζι εδω και 7 χρονια, μεγαλυτερος μου 6 χρονια(εγω 22, εκεινος 28). Επικοινωνουμε πολυ καλα, δηλαδη μιλαμε σαν φιλοι, σαν ζευγαρι θεωρω πως εχουμε περιελθει σε ενα αλλο σταδιο σχεσεις μετα απο 7 χρονια, καθως η καθημερινοτητα μας ειναι τελεια. Ενα μονιμο προβλημα μου ειναι οτι ενω κανουμε σεξ-ερωτα δεν μπορω να τελειωσω (πλην ελαχιστων περιπτωσεων δηλαδη με εχει κανει να τελειωσω 5 φορες εδω και 7 χρονια). Καποιο προβλημα δεν εχω καθως μονη μου μπορω να αυτοικανοποιηθω. Παντα κατα καιρους με πιανουν <<κρισεις>> του τυπου θελω να χωρισουμε για αυτο το θεμα, καθως ξερω πως δεν θα λυθει.Αλλα παντα τα βρισκουμε τα συζηταμε και καταληγουμε μαζι.Εχουμε δοκιμασει πολλα πραγματα και εγω δεν μπορω να τελειωσω(ειναι και ο πρωτος μου μηπως αυτο παιζει ρολο). Δεν ξερω τι να κανω.....ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δήμητρα μου, δεν μου δίνεις αρκετές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική σας ζωή κι έτσι δεν μπορώ να διαμορφώσω εικόνα. Όμως και μόνο το γεγονός ότι κυνηγάς τον οργασμό και ταυτόχρονα έχεις πειστεί πως δεν θα τον πετύχεις είναι αρκετό για να μην δοκιμάσεις ποτέ αυτή την εμπειρία μαζί του.

Όταν σταματήσεις να σκέφτεσαι ότι "πρέπει" να έρθεις σε οργασμό και συγκεντρωθείς στις αισθήσεις εκείνης της στιγμής όπως όταν αυνανίζεσαι, όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Επίσης, θα σε βοηθήσει να χαϊδεύεις την κλειτορίδα σου την ώρα του συντροφικού σεξ και να χρησιμοποιείς τη φαντασία σου ακριβώς όπως όταν το κάνεις μόνη σου, χωρίς να τα περιμένεις όλα από εκείνον.

Βλέπεις ακόμη και στο συντροφικό σεξ εσύ είσαι αυτή που κάνεις τον εαυτό σου να έρθει σε οργασμό, όχι ο άλλος. Εσύ είσαι αυτή που πρέπει να χαλαρώσει και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ευχαριστηθεί την ερωτική πράξη. Αυτό κανένας δεν μπορεί να το κάνει για σένα.

Κι αν ο άλλος κάνει κάτι που σε ξενερώνει ή που σε αφήνει αδιάφορη, εσύ είσαι αυτή που θα πρέπει να του το πεις και να τον καθοδηγήσεις ευγενικά για να σου προσφέρει αυτό που θέλεις. Αλλιώς μην περιμένεις να μυρίσει τα νύχια του.

Αν βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο φίλος σου δεν έχει καλή στύση, ή εκσπερματώνει πολύ γρήγορα, ή δεν αφιερώνει αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά, τότε πρέπει κι εκείνος να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα. Αλλά δεν μου αναφέρεις κάτι τέτοιο, οπότε υποθέτω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να επεκταθούμε επ' αυτού.

Συνοψίζοντας λοιπόν πιστεύω ότι θα πρέπει να δείξεις λίγο μεγαλύτερο ενθουσιασμό και πιο ενεργητική στάση προκειμένου ν' αρχίσεις να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ, ώστε να έχεις και πολύ περισσότερες πιθανότητες να βιώσεις και τον περίφημο οργασμό μαζί του. Όμως, μέχρι τότε, καλύτερα να ξεχάσεις την ύπαρξη του και να συγκεντρωθείς αποκλειστικά και μόνο στην απόλαυση της στιγμής, τόσο στο να την παίρνεις, όσο και στο να τη δίνεις.